Tävling!


I samarbete med Bloglovin så har jag nu fått möjligheten att tävla ut en Radiance parfym till er. Det är Britney Spears nyaste doft och flaskan är ju to-die-for! Dessutom doftar den himmelskt. Temat för tävlingen är Choose your own destiny. Allt du behöver göra för att vara med och tävla om parfymen är att skriva en kommentar och berätta ett bra val du gjort i ditt liv. Det kan te.x vara att du gjorde dig av med killen som fick dig att må dåligt, eller att du började träna. Jag kommer att välja ut den som jag tycker gjort det "bästa" valet.Tävlingen avslutas 28/10
.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!


Tack till alla som har varit med och tävlat. Ni har alla gjort helt fantastiska val och det var oerhört svårt att välja ut någon. Helst skulle jag vilja skicka alla tusen kramar och varsin parfym, men det går ju inte. Min vinnare är Michaela. Grattis till din nya Radiance parfym! 

Jodå! Själv med? :)

Händer?

Vanja

i choose my own destiny.

så sant så sant!

mitt bästa val...det är nog när valde att för första gången helt lita på en kille.. bra val för det är min pojkvän sen 1,5 år sen nu :)eller att jag valde naturkunskap när jag började gymnasiet. ingen (förutom familj) trodde att jag skulle klara det eftersom jag inte var typen som råpluggade utan var ute och var med kompisar osv. Helt enkelt för att folk trodde att jag var för dum och inte den klassiska "tönten" som "ska" gå natur. Men nu går jag 3e året och tar studenten till sommaren och jag har klarat det bra som fan!kan inte välja mellan dessa för båda 2 är val som har påverkat hela mitt liv och hela min framtid!

jag ska berätta om mitt bästa och det starkaste val jag har gjort och det var när jag skulle börja frisörprogrammet så kom jag bara in på det i åkersberga. jag flyttade dit, kände inte någon, hade aldrig varit i den staden. en riktig utmaning för mig själv, vilket man behöver ibland. det var bland den jobbigaste tiden i mitt liv och det värsta av allt var att lämna allt, att höra mamma gråta varje kväll i telefonen och bad mig komma hem igen. jag var aldrig riktigt mig själv då på något sätt för det vart ett stor steg och mycket förändrades.sen kom dagen då en frisörskola i lkpg ringde och frågade om jag ville börja där, det var liksom ingen tvekan. jag fick flytta hem igen! helt galet, hem till alla, hem till de som är mitt liv. det var det bästa valet, att få flytta hem! hade jag inte flyttat hem så kanske jag aldrig hade träffat min underbara pojkvän. det har påverkat mitt liv, min framtid och allt :)När jag var tretton träffade jag världens bästa kille på ett seglarläger. Han var min första kärlek, av honom fick jag också första kyssen. :) Jag grät när jag kom hem för att jag inte fick vara med honom exakt hela tiden men jag var ju ändå så otroligt glad... Ändå tills jag berättade om honom för min kompis. Hon hade inte sett en bild på honom eller någonting men antog att han var en tönt eftersom han var på seglarläger. Jag ville inte bli klassad som tönt också så jag snackade skit om honom och började skriva elaka saker till honom när jag var med min kompis. Tillslut ville han inte ha någon kontakt med mig och då insåg jag att jag var jätteledsen. Jag förstod att det var min kompis fel och sa att jag inte ville vara hennes vän längre. (Det låter ganska banalt men det var så det gick till i sexan på min skola)Jag blev aldrig tillsammans med honom igen men jag blev av med min kompis och det är det bästa som har hänt mig.P.S. Jag är 15 nu :)/Louise

det bästa valet jag har gjort var nog att jag valde att börja på prolympia som är en skola från 6-9.Innan jag började där hade jag IG i många ämnen men nu har jag VG i flera st.Alla lärare är så roliga och snälla så lektionera och rasterna blir grymt kul.Jag älskar verkligen skolan och längtar dit hela tiden ! :)

mitt bästa val är att jag flyttade ihop med min pojkvän. Vi bråkade en hel del i våras och tvekande om det verkligen var rätt att flytta ihop just då. Tro det eller ej så har vi knappt bråkat sen vi flyttade ihop. Kanske var det orsaken till att vi bråkade - att vi inte bodde ihop.

det är bra med mig, sj? :)

Mitt bästa val var när jag bestämde mig för att gå ner i vikt. Enda sen jag var liten har jag kämpat med vikten och mått dåligt över hur jag sett ut. Sedan kom det en period i 8an då jag totalt struntade i allt och bara åt en massa skit och blev ännu större än vad jag var förut. Det ledde till att jag mådde dåligt både fysiskt och psykiskt. Jag fick även mycket dåligt imunförsvar och var sjuk inprincip hela tiden. Men så en dag tittade jag mig i speglen och insåg att jag inte längre kunde leva som jag gjorde, jag var så otroligt trött på att må dåligt varje gång jag såg mig i speglen eftersom jag hade gjort det hela mitt liv. Så jag tog tag i det, gick ner 20 kg, PÅ RÄTT SÄTT, utan en massa bantingspiller, shakes, ätstöringar osv, jag tränade och åt nyttigt. Nu mår jag bättre än någonsin och är stolt över hur jag ser ut och över mig själv som verkligen lyckades! Jag har heller inte varit sjuk på över 1 år. Det är det bästa valet jag någonsin har gjort för mig, men även för min hälsa och mitt framtida liv.

Mitt bästa val i livet var definitivt när jag beslutade mig för att kämpa mig ur min ätstörning. Det var i 9an jag märkte att det gick för lång och att jag tänkte på mat nästan jämt, jag tränade såfort jag fick chansen, jag slutade umgås med mina vänner, jag sket i skolan totallt och skolkade 50% av sista skolåret. Min lärare märkte att något var fel, men först vägrade jag att prata om det, men de sista månaderna i 9an började jag berätta för psyckologen på min gamla skola om mina problem med mat. Hon har hjälpt mig otroligt mycket, och jag kan idag äta utan att jag känner mig äcklad över mig själv. Jag har också fått tillbaka de flesta av mina gamla kompisar, men framför allt fått en bra start utan ätstörningen på mitt nya gymnasium. Jag är otroligt glad att jag tog steget och erkände för mig själv och alla andra att jag hade problem.

Det bästa valet jag har gjort i mitt liv var att åka med min familj och släkt i februari 09 till sälen, för det var där jag träffade min livs kärlek.Snart två år senare är fortfarande allting en dans på små rosa moln! Och tänk att jag var sååå himla nära på att inte åka med, vad hade jag gjort idag då tro?

sv: ja, de är ju dösnygga! :D

Alexandra

Mitt bästa val är helt klart att byta vänner. Hela mitt liv har jag varit med personer som fått mig att må dåligt och fått mej att känna mig mindre. Till slut sa jag upp vänskapen med alla såna och var ensam ett tag, men ganska snart hittade jag nya vänner som bryr sig om mig på riktigt och är äkta vänner! :)

Jag är med!

Mitt bästa val var när min tränare började vara taskig mot mig och säga massa elaka saker, jag ville inte sluta men nu gjorde jag det. Ångrar ingenting!

Jag valde att kämpa. Att inte ge upp. Att klara mig ur min förlamning som orsakades av en blodpropp i hjärnan. Jag låg som ett paket o inte kunde röra mig, men jag valde att kämpa mig ur det o bli frisk!

Jag har en fruktansvärt jobbig tid bakom mig, men det har varit så värt att kämpa så hårt som jag har gjort. Idag är jag nästan helt återställd, endast några små men återstår som jag har lärt mig att leva med.

Jag var 17 år då det hände, o jag valde att kämpa, för jag har ju hela livet framför mig! :)

wohoow, tävling. jag vill absolut vara med och kämpa :)

och jag ser att det redan är en tjej som valt detta val men det är stort för mig så take it or leave it.jag har spelat fotboll i hela mitt unga liv. i både killag och tjejlag, och tränade flera gångeri veckan. laget lades ner och jag tog aldrig upp det igen. efter det dog en bit av min självkänsla. jag gick såklart upp i vikt, och samtidigt som min syster kämpade med ätstörningar så gick jag ner i samma skit. när jag gick i åttan började jag att förändra mina vanor lite smått. bort med godis, röra på mig varje dag, inte äta kolhydrater osv. det folk säger är bra!

och vilket helvete jag fick. jag kunde ju tillslut inte kontrollera vad jag gjorde. sjuksystrar läkare sjukhus blev min vardag. när jag fick reda på att min hjärta knappt orkade slå för att det inte fick energi vaknade jag ur min bubbla. hallå, jag ville ju leva? jag hade ju ha ett fantastiskt liv framför mig.

det var aldrig lätt, men det var det bästa val jag gjort i hela mitt liv. för allt negativt man får ut av det där är inte värt det! en sån sjukdom är inte värd att dö för.

Mitt bästa beslut var helt klart när jag flyttade 23 mil hemifrån för några månader sedan för att plugga. Är endast 16 år, så det var ju inte bara att flytta hur som helst.

Mådde aldrig riktigt bra där jag bodde innan, och ville länge flytta. Bestämde mig till slut för att det var bäst för mig, och nu mår jag bättre än någonsin! :)

åh så vacker din blgg är !

mitt bästa val/beslut var att sattsa helt på skolan och blicka framåt mot framtiden och karriären :D!

Det bästa valdet jag gjort i mitt liv är när jag åkte hem till min moster och bad om hjälp att lämna min sambo som misshandlade mig under tre år, både psykiskt och fysiskt. Med ständiga slag, inlåst i garderoben, och sexuella övergrepp. Jag är så glad att jag vågade ta mig ur det och att jag idag inte är arg på honom. Utan jag försöker se det som något positivt. Jag har lärt mig något, och kan därför försöka hjälpa nära och kära som sitter i samma situation. Jag bär på en erfarenhet och jag känner mig trygg med det. För nu vet jag vad som är rätt och vad som är fel.

Mitt bästa val var när jag valde en ny skola till högstadiet.Jag har alltid varit blyg och jag fick lära mig att stå på mig och bjuda på mig själv. Jag ångrar det inte en sekund då jag lärde känna massa nya och underbara människor. Ett toppen-val! :)

Det bästa valet jag och min mamma har gjort är tog att flytta ifrån min pappa!

Jag har helt annorlunda nu och det tycker jag var mitt bästa val.

Och även fast min mamma är helt själv och är en städerska så kämpar hon ändå för att jag ska ha det bra och jag klagar inte för min mamma är den bästa människan i hela världen !

Så det var min och min mammas val!

Mitt bästa val hittills är att jag vågade välja en annan skola och en annan linje nu i gymnasiet. Jag kunde ha valt en linje jag inte velat gått och en annan skola bara för att i princip alla mina vänner går på den skolan. Istället valde jag en linje som passar mig perfekt och en skola med mycket fördomar.Det känns bra att inte ha gjort ett s.k "kompisval" utan gått velat stått på egna ben och gått min egen väg. Skolan är dessutom precis som jag vill ha den. Det finns ingen som inte är sig själv och hela skolan har en sån go sammanhållning. Linjen är också jätte bra för mig och jag har även träffat nya människor som jag vet att detta är en början på en evig vänskap!

Mitt bästa val hittills är att jag vågade välja en annan skola och en annan linje nu i gymnasiet. Jag kunde ha valt en linje jag inte velat gått och en annan skola bara för att i princip alla mina vänner går på den skolan. Istället valde jag en linje som passar mig perfekt och en skola med mycket fördomar.Det känns bra att inte ha gjort ett s.k "kompisval" utan gått velat stått på egna ben och gått min egen väg. Skolan är dessutom precis som jag vill ha den. Det finns ingen som inte är sig själv och hela skolan har en sån go sammanhållning. Linjen är också jätte bra för mig och jag har även träffat nya människor som jag vet att detta är en början på en evig vänskap!(glömde mailen!)

Jag valde att inte vara som alla andra och välja sam/natur trots bra poäng när jag slutade grundskolan.. Valde istället en sämre skola, kanske en sämre linje men blev fortfarande nöjd! Ville inte gå på samma ställe som alla andra eller ta natur bara för att jag hade bra betyg.

Tack så mycket! =)

När jag valde att börja dansa disco som jag så länge drömt om, men aldrig gjort! trots att de flesta börjar redan när de är jättesmå. jag har nått väldigt långt sen jag började och kan snart börja TÄVLA! :) Så det är ALDRIG för sent för att börja!

Josefine

Jag valde att fortsätta kämpa, att tänka på att jag har ett eget liv framför mig, trots att jag förlorat både min pappa och min lillasyster under loppet av 1½år när jag endast var 15. Har precis fyllt 16 nu och börjat på gymnasiet som förhoppningsvis ger mig en utbildning som leder till att hjälpa människor i nöd, precis som jag. Jag har velat försvinna från världen mer än vad jag velat stanna. Men jag har fått så mycket styrka av detta och bestämt mig för att jag kan bara inte ge upp nu. Jag ska klara av detta, jag ska kunna få ett fantastiskt liv i alla fall. Jag har lärt mig att stänga ute alla dumma människor och kommentarer jag upplever dagligen och jag ska ge järnet för att lyckas med mitt liv.

Det bästa valet jag gjort i mitt liv är när jag valde att läsa samhällsprogrammet på gymnasiet. Trivdes aldrig speciellt i högstadiet, och trodde gymnasiet skulle vara ungefär samma. Var så rädd dagen innan, tänk så skulle man liksom inte hitta några kompisar i klassen osv? Var så himla rädd att jag inte skulle tycka om gymnasiet, och jag kände inte en endaste människa i min klass. Redan efter första dagen kändes det helt underbart, jag visste att jag hade valt rätt. Finns verkligen ingen bättre klass än min, de är så himla underbara och vi har alltid lika kul tillsammans! De får mig att må bra :D Mina älskade klasskompisar! Nu är det kul att gå till skolan varje dag, och så tycker jag det borde kännas för precis ALLA som går i skolan.

Mitt bästa val, var när jag i April detta år, bestämde mej för att ta tag i min ätstörning som jag haft i 10 år tillbaka, och äntligen våga söka proffisionell hjälp. Nu är jag frisk och har äntligen kunnat börja leva ett friskt liv och som JAG vill leva det, inte Ätstörningen!

heheh okej :D<3görs?

Det här kanske inte låter som något jättestort beslut, men för mig blev allt mycket enklare för mig i vardagen.

Jag började i åttan nu i höst och det sa bara poff och så hade man läxor upp till nästippen och träning tre dagar i veckan på det, samtidigt som man skulle hinna med att träffa vänner. Så jag bestämde mig för att jag en dag i veckan skulle försöka göra klart alla läxor och en dag då jag skulle ta ett varmt bad på kvällen för att kunna slappna av och även lägga mig i tid. På så sätt har jag kunnat träffa mina vänner lite mer och det är viktigt för mig!

Hej! jag ville bara säga att jag verkligen gillar din blogg och din design.

Väldigt kul att läsa :)

/Ellen

Jag är med ^^

Mitt bästa val jag hittils jag gjort i mitt liv är att jag tackade ja till platsen i musikklassen som jag kom in på. Jag är bara 14 år och jag går alltså bara i 8an. Jag var väldigt osäker om jag verkligen ville satsa på musik i skolan. Och en liten period ville jag säga nej eftersom jag inte ville byta skola p.g.a mina kompisar. Men mamma pushade mig och sa att jag verkligen kommer ångra mig om jag inte gör det och tur att jag lyssna på mamma! För jag valde sedan att tacka ja och se nu. Jag har fått nya vänner och jag älskar att ha musiklektioner i skolan. Jag lär mig väldigt mycket och jag är tacksam att min mamma verkligen pushade mig för det var hon som sa att jag skulle söka in. Jag kommer alltid ha lite baskunskaper om musik och det är ju superbra att ha! Om jag vill så kan jag sedan utbilda mig till musiklärare eller vadsomhelst inom musik. Jag tycker att det är superbra med många alternativ i livet. Efter som jag bara är 14 och en lite osäker tonåring så tycker jag att man ska få massa alternativ i livet. Det är mitt bästa val i mitt liv. Kul tävling förresten! Kram!

det hade jag också, hih

allt bra annars? :)

Ida

Mitt bästa val i livet är när min bästa kompis hade det svårt under en period och hon sökte tröst hos mig, hon ville ta sitt liv och sa till mig att jag inte fick säga det till någon.

Trots att hon är min bästa vän så gick jag och sa det till en kurator på skolan som vi gick i då. Jag har aldriv varit så glad över mitt beslut för jag tror inte att hon hade levt om jag inte hade gjort det. Trots att jag svek min kompis så hjälpte jag henne, visst att hon blev sur på mig i några veckor men sen när hon mådde bättre så förstod hon att det var för hennes eget bästa som jag gjorde som jag gjorde.

Hmm...mitt bästa val jag gjort var nog när jag började sjuan (ny skola)) och valde att sluta vara så blyg och bara vara mig själv. Innan hatade jag att prata med människor jag inte kände, så när jag började sjuan hade jag smått ångest. Tänkte först att bara sitta för mig själv och vänta tills någon kommer fram till mig. Sen tänkte jag: Vad är det värsta som kan hända om jag går fram till någon och säger hej, kanske börjar prata lite? Så jag slutade vara så blyg och visade istället min personlighet. Det måste vara det bästa valet jag gjort :)

Kram!

när jag ''bröt'' vännskapen med en kompis som fick mig att skolka, inte göra läxor, vara taskiga mot andra, bara vara med henne, och framför allt få mej att må dålig. t.ex att hon berättade jämnt och ständigt hur rika hennes föräldrar. Sen 85% av det hon sa var lögner.Kram.

Mitt bästa val:

Jag flyttade upp till Göteborg med några gymnasiekompisar efter studenten.

Men tillslut så märkte jag att familjen och mina äldsta vänner betyder mest. Jag flyttade hem till min lilla stad igen. Detta är det bästa valet jag gjort! De ger mig mer kärlek än vad jag förtjänar dagligen och att vara inne och bo i en storstad är inte allt!!

Mitt bästa val:

Jag flyttade upp till Göteborg med några gymnasiekompisar efter studenten.

Men tillslut så märkte jag att familjen och mina äldsta vänner betyder mest. Jag flyttade hem till min lilla stad igen. Detta är det bästa valet jag gjort! De ger mig mer kärlek än vad jag förtjänar dagligen och att vara inne och bo i en storstad är inte allt!!

Hej! Spana gärna in min blogg http://wordsbyme.se

Där hittar du en rykande färsk TÄVLING, modekollage och annat skoj!

Välkommen!

Hej! Spana gärna in min blogg http://wordsbyme.se

Där hittar du en rykande färsk TÄVLING, modekollage och annat skoj!

Välkommen!

Liz

Det bästa valet i mitt liv är att bestämma att jag inte ska '' ta någon skit''.

Jag bor nämligen i en liten by och jag är den enda eleven på hela skolan som har en mamma från ett varmare land d.v.s hon är mörk.

Jag har såklart ärvt hennes pigment och är brunare än alla andra. Även fast andra elever i skolan skriker t.ex. neger efter mig och sånt så har jag insett att varför ska jag må dåligt över det dom kallar mig ? Jag tycker ju faktiskt att jag är fin i min mörkafärg.

Det bästa jag gjort i mitt korta liv var att börja åka konståkning. Jag började med det för 6 år sedna är fortfarande fast. Jag har fått massa nya vänner från helt andra kulturer och områden än mig och när jag känenr mig nere så muntrar de alltid upp mig.

sv: jag håller med !

Jag är med! :)Det bästa valet jag gjorde i mitt liv var att jag slutade umgås med folk som bara utnyttjade mig och var med mig då dom inte hade någon att vara med. Förut var jag rädd för att säga nej till saker och ting och sa alltid "aa, visst" men innerst inne så sa jag "NEJ JAG VILL INTE!" Men jag vågade självklart inte säga det för då skulle mina "vänner" se mig som fegis.. Jag hade "vänner" som gjorde dumma saker, vissa stal grejer från mig och vissa snattade i affärer då jag var med dem. Dom ville att jag skulle göra likadant men jag ville inte och det och det var då jag sa till mig själv "VÅGA SÄGA IFRÅN!" Och det gjorde jag. Jag sa ifrån och jag sa nej till dom. Dom blev helt överraskade och sa "Aaha okej, visst. Du behöver inte vara med oss då!" Och då slutade jag att umgås med dom här personerna som ville att jag skulle hamna i problem. Fast jag var bara 10 år gammal så hade jag större planer. Jag ville bli frisör när jag var mindre, och styla kändisarnas hår som t.ex. Bobby (du vet, han som kissie går till hehe). Men när jag blev större så ville jag bli något större för jag tänkte att det skulle vara svårt att bli en kändisfrisör för att det inte är många som är det, och så är det väldigt svårt att komma in i den branschen. Så idag, vill jag bli advokat (det är en av mina drömmar). Jag vill kanske flytta till USA och jobba och leva där. Det hade varit fint! :) Så om jag aldrig vågade säga emot mina så kallade vänner då hade jag nog blivit som dom.. O tro mig, jag tror inte att någon vill va så som är. Iaf inte om man har lite vett i huvudet. :)

nnn

det bästa valet jag tog var att jag kontaktade min skolsyster för att få hjälp med min övervikt. jag fick remiss till läkare & dietist, & nu har jag gått ner 7 kg! jag har inte nått mitt mål än, men jag mår faktiskt mycket bättre, har mer självförtroende & så är jag gladare :)

det bästa val jag har gjort i mitt liv är nog att sluta på basket, det har gjort att jag har blivit en mycket gladare människa (jag mådde riktigt piss då, det enda jag tänkte på var hur jag skulle slippa att gå på träningarna då jag blev mobbad av tränaren) och gjort att jag älskar basket mer. Okej, låter lite knasigt, men en paus kan göra så att man mår bättre! :)

Det bästa val jag någonsin gjort är att börja lyssna på Tokio Hotel. Det bandet har gett mig de underbaraste vännerna, härligaste resorna och fått mig till den jag är idag!

Mitt bästa val jag har gjort i livet måste vara när jag sa upp kompisskapet med en utav mina tidigare "bästa" kompisar. Jag har haft många tuffa år bakom mig med mobbning och kompisar som svikit men hon stannade alltid kvar och det är jag tacksam för eftersom hon själv hade haft det lite jobbigt. Hur som helst den här tjejen var egentligen inte bra för mig och det visste jag inners inne men eftersom jag kände mig så ensam och hade inte direkt någon så fortsatte jag att vara med henne. Det hon fick mig att göra var bl.a. att börja röka, festa flera dagar i veckan, träffa sånna killar som var idioter, snatta ja allt ni kan tänka er och en dag så fick jag helt enkelt nog. Jag kan inte ha en sådan människa i mitt liv det är verkligen inte bra för mig eller någon annan så jag sa upp bekantskapen med henne hur ont det än skulle göra för hon var ju den enda jag hade men idag så vågar jag mer och har fått ett bra jobb och massa nya vänner så det här var nog ändå det bästa beslutet jag kunde göra :D

Mitt bästa va...

....är att jag slutade bry mig om att vissa tyckte illa om mig och bara började vara jag igen.

ida

Det bästa valet någonsin var nog när jag tog beslutet att

sluta snatta.. Jag föll för grupp trycket och mådde verkligen dåligt , man blev lixom beroende att man kunde få allt gratis . Jag mår så sjukt mycke bättre nu när jag har slutat!

Att jag valde att börja på det gymnasiet jag går.Nu går jag 3dje året. Jag har världens bästa kill och tjejkompisar, pojkvän och en sjukt rolig bra klass. Mina betyg ser toppen ut och min framtid ser ljus ut.Från att komma som niondeklassare utan någon som helst självkänsla, hopp eller tro på sig själv till att bli tjejen med utstrålning, vilja och glädjen. TACK ÖGY

Mitt bästa val var att säga emot min kompis.Vanligtvis är jag ganska blyg men jag sa till henne för hon var väldig kaxig&elak så jag sa till henne. Och då blev hon jätteledsen och nu säger hon förlåt hela tiden och det är ju också ganska jobbigt men bättre än innan!Och att jag har börjat gå ordenligt i skolan! Innan skolka jag ganska mycket vilket inte är så bra men nu har jag slutat med det och det är jag stolt över! :D

Mitt bästa val här i livet är att jag gjort mig av med vänner som inte ger mig nått längre och som får mig att må dåligt.

Känns så himla mycket bättre utan sånt folk.

Ett VÄLDIGT bra val som jag har gjort i mitt liv, det var att sluta RÖKA. Fy, vad jag är emot det nu. Inte emot folk som gör det utan själva cigaretterna bara. Har nu varit utan att röka i 2 år!!! och är väldigt stolt över att jag tog det beslutet, för jag ångrar mig inte de minsta lilla!

Det bästa val jag gjort i livet var nog när jag slutade med dumheter, blev av med mina beroenden och började bry mig om mina nära och kära kramar

Ett väldigt bra val jag gjort i mitt liv var att kämpa varje dag och försöka ordna upp skolan! Har varit mobbad hela högstadiet ungefär vilket ledde till att jag inte gick dit på nästan ett år. Är stolt över mig själv som tog tag i det och kämpade så jag kom in på gymnasiet :)

Liz

Mitt bästa val jag har gjort var att ta tag i mitt liv efter 22 år fick veta att jag har adhd.Jag går nu i skola och pluggar svenska dyselexi för jag lskar och skriva och då vill jag också gärna kunna skriva rätt.

Så på en termin har jag lärt mig mer än vad jag har lärt mig under alla andra år jag gick skola.Sen så att jag valde rätt och bestämde att behålla mitt barn. Min son har förändrat mitt liv till max och min adhd. Han har gett mig mer tålamod, bättre rutiner och struktur.Utan honom hade jag aldrig varit där jag är idag.

nina

mitt bästa val gjorde jag när jag stod ut på min nya skola. jag bytte skola pga mobbning i sjuan. i åttan började jag i en annan skola och efter ett år blev jag sexuellt utnyttjad. sex under tvång, säger jag, istället för våldtäkt... jag berättade för mina bästa vänner hur han hade gjort mot mig och hur ont jag hade i någon vecka. sedan började alla frysa ut mig p åskolan, inklusive mina bästa vänner. folk bytte skåp och trängdes i samma skåp för att slippa ha skåp i närheten av mig. de skrev på väggar att jag var dum i huvudet och allt.. sprang o skrek i korridorer att jag var fet och äcklig.jag levde så i över 6 månader, åt aldrig lunch och jobbade in lunchrasten. folk kom och skrek och tog kort på mig, 'världens mest mobbade ska med i tidningen'.. 'hårig, äcklig människa'jag höjde mig i flera ämnen, det är jag sjukt stolt över att jag gjorde. jag kom in på min linje och i februari åker jag till indien genom skolan!

Cecilia

Mitt bästa val var när jag gjorde slut med min kille av olika anledningar, det fick honom att förstå hur jag mådde i förhållandet när han aldrig var hemma och aldrig hjälpte till med någonting.Nu är vi tillsammans igen och det är så bra det bara kan varai :) Vi har varit förlovade i snart ett år nu.

Har aldrig varit gladare!

mitt bästa val jag har gjort under mitt liv är att jag äntligen gick med på att gå och prata med en psykolog. Det är såhär att jag sen 5 år tillbaka har haft fobi för att kräkas (har det fortfarande). Det ledde till att jag aldrig vågade åka till stan, vågade inte åka tunnelbana, tåg, buss m.m. Jag vågade inte heller gå till skolan eftersom jag var rädd att jag skulle spy. Så jag stängde in mig helt. Gick några gånger hos BUP men inget hjälpte. Tillslut när jag själv ville ta tag i mig själv och verkligen få bort denhär fobin så gick jag till en psykolog på KBT inne i stan. Efter det har jag mått mycket bätte! Jag har ju fortfarande de kvar idag, men nu är det inget hinder för mig :)

Skilde mig från ett 25-årigt äktenskap som inte var utvecklande utan bara fick mig att må dåligt!Mitt liv blev super och jag träffade en annan man som gör mig lycklig!

Sofkaa

Det bästa valet jag gjort någonsin gjorde jag för ett halvårsen. Det var att börja jobba på Mc´donalds . Jag jobbar med så många underbara människor och jag har utvecklats så mycket och lärt mig många nya saker. Det är roligt att gå till jobb varje dag. Hur fantastiskt är inte det?

Det bästa valet jag har gjort här i livet var att tänka med hjärtat och inte hjärnan. Jag valde kille utefter hans insida. Det bästa val jag någonsin gjort. Nu har vi vår älskade dotter tillsammans och bor i en mysig lägenhet.det bästa beslutet jag har gjort i mitt liv är när jag valde att söka in till socionomprogrammet på högskolan. Efter en tuff uppväxt med en mamma som varit sjuk mer eller mindre hela min uppväxt och en tidig bortgång av min pappa när jag var 12 å, gjorde att jag hamnade i familjehem när jag var 15 år. Det var fruktansvärt tufft att vara ifrån sin mamma och alla vänner och helt plötsligt få gå på möten med socialen. Men när jag var 19 hade jag kämpat mig igenom allt det här svåra och ville stå på egna ben så kände jag att jag ville också vara en person som kan göra något för en annan. Och jag kom in på utbildningen och tog examen i januari iår. Nu får jag jobba med barn/ungdomar i utsatta situationer och det finns inget bättre i livet än ett leende från ett barn eller den tacksamheten i deras ögon!

Mitt bästa val var att hoppa av högskolan. Jag började på högskolan direkt efter gymnasiet. Gick Jornalistik och medieproduktion. Jag kände direkt att det var fel utbildning. Jag vill bli journalist, men den utbildningen var för bred och jag började för tidigt efter gymnasiet. Jag stannade kvar på utbildningen i 6 månader, trots att jag visste redan efter 2 veckor att det var fel. Men det var lite för mycket press runt omkring. Men efter ett halvår hoppade jag av. Och jag tror det var rätt! Jag kommer börja plugga igen. Men inte än på några år!

Mitt bästa val är när jag bestämde mig för att börja träna. Jag har varit överviktig i nästan hela mitt liv. Jag var ett offer för mobbarna men nu har jag tagit tag i mitt liv och ska förändra det och inte vara ett offer längre.

Jag ska bli frisk mentalt och fysiskt och leva mitt liv för mig:)

Härlig blogg du har :D

åhh fin header du har;) allt bra??=)

Marie

det bästa beslutet som jag har gjort var nog i högstadiet på 7:an. Jag bytte klass eftersom jag blev mobbad av avundsjuka och elaka tjejer och killar. Mådde så sjukt dåligt innan jag bytte klass,kände mig ensammast i världen.Men när jag bytte klass till där jag hadde min barndoms vän och hennes kompisar blev allting super bra :) Jag ångrar aldrig det beslutet! Min familj stöttade mig alltid samt min barndoms vän som nu är min bästa vän. En vän för livet! :D

Det bästa beslut jag fattat är nog när jag bestämde mig för att inte längre bli tillsammans med såna svin jag träffat tidigare, som sårat, slagit och behandlat mig illa. Jag bestämde mig för att vara singel, och efter ett tag träffade jag en underbar man som jag nu ska gifta mig med! Haha, blev visst mina två bästa beslut i ett, men de hör ju ihop! :)

Det bästa beslut jag har tagit är när jag valde att inte göra som mina vänner sa att jag skulle göra, jag gör vad jag vill och känner för. Mina vänner har stått och skrikit mig i ansiktet och nästan alla mina "vänner" är emot mig nu. Men eftersom att alla går emot mig och säger upp vänskapen med mig pga att jag är tillsammans med en väns brors kompis, så har jag insett att dem inte var mina riktiga vänner. Därför umgås jag inte med dem längre för dom ville bestämma över mig och sa åt mig vad jag skulle göra. JAG GÖR VAD JAG VILL OCH KÄNNER FÖR!

AM

Mitt bästa val hittills har varit min underbara make som också är pappa till min fina son. <3

Mitt bästa val var när jag började träna friidrott, för där fick jag alla mina vänner. Så jag mår inte bra av att inte gå på träningen, den är allt för mig!

mitt bästa val är att jag en dag bestämde mig för att bli riktigt riktigt snäll. och jag märkte verkligen hur kul det var, hur många som uppskattade det. jag stöttade mina vänner och till och med min lärare som grät en gång därför att hennes man var sjuk. mannen blev frisk igen som tur var:)

Det bästa valet i mitt liv är att jag skaffade min underbara hund Tindra. Hon ger mig så mycket lycka & kärlek. Hon kräver inte mycket, och hon får mig att må bra när jag är ledsen. Hon är solstrålen i mitt liv!

Jag hade valt att börja om mitt liv, bli en bättre person, skaffa fler vänner, bara vara jag, vara lycklig.

Därför passar den parfymen mig, jag ska byta väg och välja mitt eget öde.

Denna parfym blir pricken över i'et, en helt ny jag. Den jag egentligen är.

Så när jag använder parfymen kan jag tänka att jag måste välja mitt eget öde, att jag ska styra över det själv, göra det bästa av mitt liv.

A

Jag är med!Jag har aldrig varit självsäker och aldrig varit jättenöjd med mitt liv och acceptera mig själv. Nu har jag börjat göra det, förstå allting som det är. Bli av med alla jobbiga tankar och börja bli självsäker, men jag är inte helt nöjd. Men eftersom att jag har börjat jobba med min personlighet mår jag bättre och det är ett stort steg i mitt liv.

Jag vill gärna vara med!Jag och en kille har i två år pratat lite med varandra hela tiden. Ett tag sågs vi jätteofta men eftersom jag var rädd att han skulle lämna mig så försökte jag låtsas som att jag inte brydde mig om honom så mycket. Det blev liksom en tävling att gilla den andre minst och att göra den andra mest avundsjuk. Efter ett tag så slutade vi ses men jag fick alltid ont i magen när jag såg honom någonstans och sedan bestämde jag mig för att skita i allt som varit och försöka få honom tillbaka. och inte nog med det. Jag valde även att jag skulle sluta försöka göra honom avundsjuk eller få det att låta som att jag gillar honom minst. Vi har varit tillsammans flera månader nu och jag är jättejättejättekär och det är bara asbäst allting! ett av de bästa valen jag gjort! :)andrea

det bästa valet jag har gjort är när jag hoppade av gymnasiet och tog ett friår. När jag började gymnasiet så mådde jag så otroligt dåligt och var jätteobekväm med både mig själv och skolmiljön så efter mycket tänkande slutade jag. Under det året växte jag verkligen som person och fick reda på vad jag verkligen ville göra. NU har jag börjat gymnasiet igen och trivs så himla bra med både val av linje och alla underbara vänner. Helt klart mitt bästa val!!

jag är jättegärna med.

det bästa valet jag har gjort var nog att avsluta en gammal vänskap som jag hade med en bästis. hon var som en syster för mig men har förendrats jättemycket , till en dålig person. och den dåliga personen vill jag verkligen inte vara vän med. jag pratar fortfarande med personen men vi har inte kontakt så som innan. och det tycker jag är okej.

Det bästa val jag har gjort är helt klart att jag skaffade min fantastiska hund Sally. Det var det första jag tänkte på när jag läste vad man skulle skriva om, hon får mig alltid på bättre humör när jag mår dåligt och är bara så himla underbar. Hon är en bra lyssnare och det känns verkligen förstår när man pratar med henne. Världens bästa är hon :).

Jag har, sen många miljoner år tillbaka, varit en "toffel" efter andra. Gjort allt för att göra mina närmaste gott, hjälpa de genom allt ont och helt och hållet glömt bort mig själv. Hela min högstadietid gick ut på att ta hand om mina kompisar och syskon för att de skulle må bra.Jag gick ner i vikt, gick ner så mycket i vikt att folk runt omkring märkte hur dåligt jag mådde (trots att jag log). Men riktigt SÅG på mig att jag inte mådde bra. Jag hade även en rätt dålig pojkvän, som aldrig kunde träffa mig. Han brydde sig, men närhet och kramar betyder ibland mer än ett sms där det står "jag älskar dig".Då, just då, insåg jag att jag måste ändra mig. Jag måste prioritera om. Andras problem kan inte gå före mina egna. Jag prioriterad om, valde en annan väg, och aldrig har jag mått bättre sen jag gjorde det. Nu går jag 3an på gymnasiet, och det är klart jag inte lever ett perfekt liv, men jag prioriterar mig själv nu, och kan därför på ett helt annat sätt ta itu med mina probs.Livet kunde inte vara bättre! :)

Det bästa jag kunde göra hände för 2 veckor sen, När jag ändra min livsstil helt. Äter rätt och motionerar rätt :) Mår SÅ mycket bättre både fysiskt och psykiskt.

Mitt bästa val är;

Att jag valde att lämna min förra kille och stå på egna ben! Efter ett förhållande med lögner, sexuella övergrepp, kontrollbehov, psykande ord m.m.

Till slut så lyckades jag att samlade kraft och lämnade honom och det är det bästa val jag har gjort i hela mitt liv! Aldrig att en kille ska få en att må sådära dåligt som jag gjorde tillsammans med honom! Så jag är otroligt lycklig över att jag lämnade han!Vill inte vara den dära människan som kommenterar och låter som " tyck synd om mig" men tråkigt nog så råkade jag ut för det där och valet att lämna han var det bästa jag gjort!

isabella

Mitt bästa val var nog när jag sa upp vänskapen med en vän som har behandlade mig väldigt illa. Men hon tog åt sig av det och har förändrat sig. Detta var för 2-3 årsedan och idag är vi inte vänner men vi hejar på varann och pratar när vi har gemensamma lektioner. Och hon har verkligen förändrat sig!

Jag valde att ta första steget och förlåta en vän, som hade svikit mig. Det fanns skäl till varför hon gjorde som hon gjorde och nu finns det ingen annan jag kan lita på på samma sätt.

Sanna

Jag gjorde valet att våga följa min dröm genom att starta eget företag. Ett företag som precis fyllde sex år och som har haft det lite kämpigt genom ekonomikrisen men som sakta börjar återhämta sig. All work and no play, men det är kul slit för det mesta även om det känns riktigt tungt ibland och ett val jag aldrig kommer ångra!

Melika

Eftersom jag inte äns har börjat på gymnasiet så har jag inte gjort så många "stora" val angående saker. Men en sak som jag är ganska stolt över är att trots att jag har vänner som röker, dricker osv så faller jag inte för grupptrycket, jag kan umgås med dem även fast de göra saker som jag inte riktigt "gillar" och ha roligt och inte behöva känna att om jag inte gör si och så, så kommer jag inte vara "cool".

Att jag sa upp mig på mitt jobb där jag blev utnyttjad jobbade utan ob tillägg m.m

Och startade min egna internetshop..__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶__¶¶¶¶¶

¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶ _¶¶¶¶¶

_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

_¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

___¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

_____¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶

_______¶¶¶¶¶¶¶¶

_________¶¶¶¶

__________¶¶

___________

__________

_________

________

______¶__¶¶¶_______¶¶¶

______¶_¶_¶_¶¶¶¶¶_¶_

____¶__¶__¶__¶___¶__¶__¶

____¶_¶¶¶_______¶¶¶_¶

___________________

__________________

____¶¶_¶__¶¶___¶¶__¶

___¶__¶__¶__¶¶___¶¶__¶

___¶__¶__¶___¶¶¶___

____¶_¶____

_________¶¶¶_

_________¶¶___¶¶

___________¶¶¶¶¶__¶¶

___________________

_________¶¶¶¶_________

___________________

_____¶¶¶__________

_____¶¶¶¶______¶¶¶¶__¶

_______________¶_¶

_______________¶¶

_______________

_________¶¶¶¶¶¶____

______¶¶¶_______

______¶¶¶__________

____________________

___________________¶¶¶¶

Mitt bästa val är att jag för cá fyra månader sedan slutade röka. Jag har känt flera runt omkring mig som dött i cancer pga cigaretter och vill verkligen inte möta det ödet. Detta är ett val som antagligen förändrat hela mitt liv och jag är så stolt över mig själv. Hälsan är viktig!

Det bästa beslutet jag har tagit i mitt liv var för 6 år sedan, när jag var 15 år och blev oplanerat gravid. Jag fullföljde graviditeten och jag har inte ångrat mig en sekund sedan dess.

Lisa

Mitt bästa val i livet var när jag valde att vara mig själv till hundra procent. Innan vet jag inte vem jag var, vad jag ville och vart jag hörde hemma bland jämnåriga. men när vi sedan fick chansen att starta om genom att börja i gymnasiet så valde jag att vara mig själv till hundra procent och jag har ärligt talat aldrig mått bättre. Jag älskar att bjuda på mig själv nu och få folk att le, och jag mår bra när jag inser att jag får dom att le genom att vara mig själv :)

Mira

Mitt livs bästa val var när jag bestämde mig för att aldrig ge upp - när jag fick beskedet att min mamma fått cancer. Under dessa två år har jag aldrig givit upp hoppet om att allt kommer att ordna sig, och idag är min mamma frisk :)Mitt bästa val var nog att flytta för att börja plugga på universitet. Kanske inte kändes som det bästa när jag väl gjorde det eftersom jag var tvungen att lämna pojkvän och familj men ångrar det inte nu. Älskar min utbildning :)

det bästa valet jag gjort är att orka stå emot dom sexuella övergreppen jag hade för fyra månader sen. Att jag orkade kliva upp varje dag och första se allt positivt är nog det bästa valet jag gjort. Något som bryter ner en totalt gör en bara starkare sen!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: