Big Brother
Jag älskar Gurkans vredesutbrott bara för att han inte fick kebab.
Gurkan: Ni vet vad kebab betyder för mig, det är mitt kärlek. En riktig vän delar alltid med sig jao, smutsiga äckliga jävla fittor ...

Peter går mig på nerverna med hans "försöka-sära-på-martin-och-sara-kupp". Han e gubbe? Hon vill inte ha honom. Dessutom gör han tråkiga regler för deltagarna nu under internat veckan.

Katerina ber alltid böner på sitt egna språk. Hennes dialekt stör mig något så fruktansvärt. Gorkan, Frokost ... Fast jag ska inte sticka under stolen med att jag gillar henne.

Varför har alltid Gurkan morgonrock på sig på Live-sändningen?

Annie verkar tro att Martin är tänd på henne.
Annie: Jag har fått vissa blickar av Martin men jag har inte velat svara pga Vanessa. Ibland när jag och Martin pratar så har vi sådant flöde men det hinns aldrig med... *nånting* Jag märker hans blickar.
Hon verkar tror att Sara märker det(att Martin har känslor för henne).

Madde vill inte att svenska folket ska uppfatta henne som en slampa. Nehe? Det skulle du tänkt på lite tidigare fröken silikon. Hur många i huset har du hånglat med nu igen?

Näääää! Katerina <3

Nu kan man gilla min blogg på facebook och det skulle vara kul om du ville göra det. Klicka på bilden i det här inlägget för att komma till facebooksidan. ( http://nathalienyren.blogg.se/2011/april/gilla-min-blogg-pa-facebook.html#comment ) på sidan kommer du även få update om tävlingar och sånt! Har du något du vill att jag ska gilla/följa så gör jag gärna det. KRAM

Hur kan du hata Peter? Han är ju verkligen en av de roligaste personerna i huset. Och riktigt läcker också! :'D

Åh vad bra :D ska bli så kul o få det!:D

Eliina <'33

Roligt med såna här Big Brother inlägg! :D

Rodney är lätt bäst

Annie sa ju samma om Nicki i början. Att han gav henne blickar och sånt.. Haha.

Känns som om Gurkan aldrig kommer bli nominerad, så han vinner säkert hela skiten ♥
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: