DEBORAH MILANO

För några dagar sedan så fick jag hem sju nyanser av Deborah Milanos nya läppstifts serie. Deborah är Italiens ledande kosmetikvarumärke inom den semi-selektiva kosmetiken och lanserades i Sverige år 2006.


PRODUKTBESKRIVNING:

Light Creator Shine & Volume ger en fantastisk glans och volym till dina läppar. Om ett Oscarsvinnande leende är vad du är ute efter så kan Light Creator Shine & Volume ge dig vad du önskar : mer fyllighet med fin färg och glans! Läppstiftet har en formula med mikro pärlor som fångar upp ljuset och ger en sagolik glans. Speciella substanser gör att färgpartiklarna håller sig på plats hela dagen. Den nya formulan är berikad med Hilurlip, en ingrediens som skapar volym och fyllighet för dina läppar. Innehåller även hyaloronsyra som ger mjukare och fylligare läppar.

Jag tycker att läppstiftet var otroligt lätt att applicera. Det "gled" skönt på läpparna och gjorde dem mjuka och sköna direkt. Dock känns det som att färgerna är väldigt lika. Hade ganska svårt att skilja på vilket som var vad när jag provade dom ... En klar favorit är helt klart Brown Sugar! Haha, ett eget läppstift, det är det inte många som har  Gillar den mildt bruna färgen med, känns som ett klockrent vardags läppstift. Hylsorna är snyggt designade och jag gillar den rosa färgen blandat med den spegelblanka silvriga effekten. Ett läppstift som man kan ha framme i badrumskåpet utan att behöva skämmas för! Kommer att finnas ute i butik från och med April och kostar 110 kronor.

Är nyfiken på deras läppstift :)Försökte komma i kontakt med dem men fick tyvärr inget svar :(

A

Jag mailar koderna till dig :)

SV: Neeej du måste skämta? Jag ÄLSKAR henne jag har bilder på henne på min vägg och allt!!!:O Hur var hon?:D

Gillar brown sugar nr1 kommer nog köpas :D Snyggt när man blir brun :D

- Glad Påsk :)!

Glad påsk! ^^

Det är sant! :)

allt bra med dig? :)

Håller med! Det bruna "Brown Sugar" ser jätte fint ut, roligt att det har samma namn som din blogg! Förresten, har du testat Deborahs Absolute High-Tech Mascara? Hört mycket bra om den, hihi :) Glad Påsk! :)

A

SV: Varsågod! :) Säg bara till om du inte fick mailet eller inte förstod :)

Vilka underbara färger :D

Lady Rose var riktigt snyggt =) vart kommer de sälja dem???

svar:)

beck är awsome ;Dkraam!

svar:)

beck är awsome ;Dkraam!

hehe nu kan du använda en färg av varje sju dagar i veckan

My

Fin blogg!

Deborah Kosmetik

Vad kul att så många verkar intresserade av vårt nya läppstift. Deborah finns på olika mindre parfymerier runt om i Sverige. På vår Facebook sida finns en lista över de butiker som har Deborah:

http://www.facebook.com/home.php#!/note.php?note_id=105853276113610Det finns även några nätbutiker som har ett urval från vårt sortiment, bland annat eleven.se och shopping4net.se. Även frackochfin.se har mycket Deborah produkter på sin webshop. gå in och kolla där!

Hälsningar

Gabriella

produktchef Deborah Milano

Min bloggadress säger allt! Kika gärna in om du är intresserad.

MVH

emma

heej, kollat igenom typ hela din blogg nu haha, undrar om även jag som ej bloggar om smink osv kan få hem produkter och testa, finns det någon sida man kan gå in på ?

emma

hitta hemsidan precis! :) *
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: