Garnier PureActive ExfoBrusher

PRODUKTBESKRIVNING:
GARNIER har skapat den första exfolierande ansiktsborsten som effektivt motverkar orenheter. Pure Active Exfobrusher rengör effektivt och skonsamt tack vare de mjuka och flexibla mikropiggarna. Formulan är berikad med anti-bakteriell salicysyra och HerbalPepair som har djuprengörande återuppbyggande egenskaper. Mikropiggarnas geometri och längd är noga studerade för att få fram en borste som är flexibel, bekväm att använda och som effektivt kommer åt huden på områden som är svåra att nå med bara fingrarna.

Salicysyra med dess anti-bakteriella egenskaper bidrar till att rensa porerna, motverka orenheter och reducera överflödigt sebum. HerbalRepair som är en naturlig aktiv ingrediens utvunnen ur blåbär och känd för sina återuppbyggande egenskaper bidrar till att stärka huden och reducera märken. Om du borstar tänderna med fingrarna, Skulle det bli riktigt rent då?

Efter att ha provat den här ansiktsborsten från Garnier så är jag possitivt överaskad! Borstens piggar känns mjuka och sköna mot huden och ger en lätt ansiktsmassage när man för den i cirkulerande rörelser fram och tillbaka. För att få ut mousset så måste man snurra på "överdelen" och sedan trycka ut innehållet. Därefter snurrar man tillbaka överdelen och fortsätter med att röra behållaren i cirkelrörelser över ansiktet. Det är inte så krongligt som det låter! Doften påminner om fönsterputs blandat med killparfym ... Ingen höjdare men slutresultatet väger upp. Huden känns otroligt ren och fräch efter användning och en kall "mintig" känsla sprider sig i hela ansiktet.  Eftersom produkten är väldigt "stark" så rekomenderar jag att man använder den någon gång i veckan. Varje dag kan lätt irritera huden och lämna en oönskad rodnad. Produkten kostar 99 kronor, helt okej!

sv: tack så mkt!:)

Anonym

SV; TACK sötnos, ska försöka med det =)

Vart kan man köpa den? :)

Låter värt att prova :)

åh den måste jag prova!

Tack så mycket! va roligt att du tycker det :)

A

SV: Tack :)Den borde jag nog köpa (:

Huden är ju dock en aning känslig, eller min är det iaf så jag tror nog inte den där skulle passa. Jag blir så torr av alla tvättar så jag använder min pojkväns tvätt som man skall ha efter rakning, den är rengörande, mjukgörande och luktar gott =)

Den borde jag köpa :) riktikgt bra recention :D

Måste prova! :)

Måste bara berätta att du har en skit bra blogg <3

vart köpte du den? :)

gulligt ! sån skulle jag ej tacka nej till

klara

jag hade hela ansiktet (okej inte hela men några, ganska många, här och var) fyllt med finnar, så köpte jag denna produkt och använde den varje kväll, vilket jag nu har gjort i 5 dagar! WOW asså sjukt har inte en enda finne kvar, och min hy är mjuk som silke. men det beror nog från person till person, om man får rodnad elr så!

Tack fina du :)Den där produkten ska jag prova! låter lovande :D

den är jag lite nyfiken på faktiskt,..kommer nog också köpa den :)

Jaa! Jag skulle jätte gärna vilja prova den! :D Verkar jätte bra! :)

Schysst design du har på din blogg. Har du gjort den själv? Riktigt snyggt i alla fall!

Schysst blogg du har! Har du designat den själv? Om inte, var hittar man isåfall designen du använder? Tack :)

Svar: Tusen tack :) Ohstlin.se har hjälpt mig med kodmallen och sen har jag ändrat lite själv också :)
Sara Sternemar
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: