Presents are a girls best friend

Nu funkar äntligen mitt internet igen! En sak som jag har tänkt på är det här med att ta med sig födelsedags present eller någon gåva om man är bortbjuden på te.x en speciell fest eller middag. Personligen så tycker jag det är fruktansvärt oartigt att komma till en födelsedagsfest utan en present. Det behöver inte vara något dyrt, en blomma eller ett sött kort kan räcka! Men att komma tomhänt går fetbort. Somliga tycker dock att det räcker med att man dyker upp och tar med sig ett glatt humör. Är jag materialistisk? Jag vet inte.


 

Cimm

ja, man behöver ju inte ha med sig något bara för att man e bjuden på en fest. Det ska räcka med att man kommer och äter tårtan!!

SV: det var riktigt gott :D

jaa visst är hon :)!!Hur är det med dig då :)?

sv: Tack! :)

Jag håller med dig dära helt:)

SV: ja, var tog våren vägen??;)

Nej, jag tycker inte att det är oki att man kommer tomhänt. Man borde ta med sig något som tack för att man blev bjuden, tycker jag i alla fall :)

Beror på hur inbjudan ser ut och vem det är? Bara ett telefonsamtal och säger "kom hit den här tiden", då är det inte nödvändigt. En riktig lapp där det står att du är bjuden och vad som serveras osv. Då tar du med något :)sv: Nattinatti ^^

Neej det är absolut inte okej! Speciellt inte om någon fyller år, då är det väldigt oartigt!

Sandra

Du är absolut ingen materialist, klart att man ska lägga en omtanke och köpa något litet om så är möjligt. Som du säger, bara en liten blomma eller dylikt gör mycket !

det beror på :P säger dom ta med en presenet så gör man ju det, men annars behöver man inte det. man gör som man vill. presenter tycker jag är för barn.

En present när någon fyller år är ett måste för mig. Det behöver inte vara något stort ett kort är något. Om någon dyker upp hem till mig utan present så misstänker jag att personen är ute efter go mat och inget annat!

Det skulle jag inte heller göra, bara om man har kommit överens om att inte ge presenter..man kanske inte brukar ge presenter till varandra osv.Men nä..skulle inte gå tomhänt :)

Sv: Ja, haha :)

Ida

Vilken fin bild eller mini kollage :D

Håller helt med dig! :)

nej!

Om man har någon moral i sig så tar man alltid med sig saker till en födelsedagsfest...

Om personen som fyller år har gjort klart för sig att den verkligen inte vill ha presenter, så tycker jag kan vara okej.. beroende på hur väl man känner personen i fråga...

Moa

Nej, jag tycker absolut man ska ta med sig present. Det är artigt och det är roligt att ge :). Personen blir oftast glad! Det är tanken som räknas!

Jag tycker att man absolut ska ha med sig en present då man går på födelsedagsfest! ..Eller en bukett blommor åtminstone! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: