90 graders mascara

När jag öppnade mailboxen imorse så fick jag se den här nyheten på Kicks. Den kommer från märket Loréal studio secrets. Visst ser den lite rolig ut? Just nu kostar den 149 kronor på Kicks hemsida. Kanske borde jag klicka hem en ... 
 

PRODUKTINFORMATION

Med sin 90-gradiga vinkling ger den flexibla borsten en uppåtböjande effekt, och gör det även lättare att komma åt varje enskild frans. Eftersom zigzag-rörelsen underlättas är det dessutom enklare att få till rejält med volym och intensitet ända från fransroten.

Haha bloggade också precis om den ;D Tycker dock frakten hos kicks är för dyr för att klicka hem den. Du kanske kan gå o hämta ut den i en kicks butik dock? :) jag har låååångt till närmsta kicks tyvärr ;)

kolla in de senaste hårtrenderna på min blogg ;) ha en fin fin eftermiddag!Http://modekillen.se

Men shit! Först vanlig mascara, sen vibrerande som hjälper en göra jobbet, och nu en böjd mascara! Hihi... vad kommer härnäst :)SV: Jajemen, blir nog så! Att bo på hotell blir lite lyxigare även fast jag inte bor så långt från falun. Men skönt på natten sen och ha nära till sängen.

Ska bli jättekul att träffas!

Får bli någon drink eller något innan vi ska på bloggfesten! :)Kram kram!

det kan nog vara en bra idé :D

jag tror det skulle vara svårare att applicera med en sån mascara faktiskt :O

Tror verkligen denna kan fungera? Jag har precis prövat Lancômes vibrator mascara, och den var inte bra! Inte på mina fransar i alla fall, tror de gamla sorterna är bäst i längden :)

Vad härliga bilder du har i headern nu, jättefint!

Kul grej egentligen, men frågan är om den funkar bra? tror de blir svårare att applicera..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: