Asian Pear & Red Tea

Jag har provat schampo och balsam från märket Organics. Asian Pear & Red Tea är utvecklade för att behandla skadat, kemiskt behandlat hår. Perfekt för mig som alltid färgar och plattar håret. Produkterna är baserad på naturliga ämnen och aromoljor av hög kvalite. Grapfruktkärneextrakt fungerar som konserveringsmedel.

Det första som slog mig när jag provade schampot är att det doftar skumbanan! Jag var tvungen att sniffa en gång extra på flaskan innan jag applicerade det i håret. Skumbanans doft är en klar favorit. Jag hade hoppats att balsamet också skulle dofta som en godispåse, tyvärr gjorde det inte det. Balsamets doft påminde lite om tigerbalsam. Inte lika gott som skumbanan. Jag måste säga att det här två produkterna inte gett mig någon WOW effekt, ännu! Kanske behöver man använda produkterna ett tag för att se resultat på håret. Jag vill kalla det ett bra vardagschampoo som har ett helt okej pris. Ett stort plus för mängden i flaskorna och att det är baserat på naturliga ämnen. Balsam 85 kronor , Schampo 79 kronor. Ni hittar produkterna här hos vedalila.

Jag hade det jättebra i skolan faktiskt..:) För ovanligheternas skull.. :P

Men det är rätt kul att du säger så, har tre kompisar (esteter...:P ) som saknar skolan jättemycket!! dock verkade det som att de hade en jättebra klass och supergoa lärare... till skillnad från min klass... :S :P

linn

Värkar bra hårprodukter,men vilken butik kan man köpa dom och priset:D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: