Babyliss plattång wet & dry

Idag fick jag hem den här godbiten på posten. Babyliss plattång wet & dry 22mm, Ceramic titanium.Produkt beskrivning:

Platta handdukstorkat fuktigt hår! Skonsamt och effektivt. Passar dig som har halvlångt till långt hår och normal hårtyp. Keramisk beläggning. En av BaByliss mest sålda modeller. Precis som alla BaByliss plattänger går det alldeles utmärkt att även locka håret extra effektivt tack vare en värmeisolerad utsida. Maxtempraturen är 230 grader och du kan välja mellan 25 olika tempratur inställningar.


Jag blev förvånad över hur snabbt den blev varm! Direkt när jag satte in kontakten och tryckte på knappen så tog det typ tio sekunder för den att bli stekhet! På en "rullskiva" kan man ställa in hur varm man vill att plattången ska bli och jag valde högst möjliga värme. Mitt hår var lite fuktigt (och lockigt) efter duschen då jag började platta det. Först blev jag förskräckt då det hördes ett fräsande ljud när plattången nuddade hårslingan, ljudet försvann dock efter två drag med tången. Att platta handdukstorkat hår tar längre tid än om du plattar torrt fönat. Dock blir slutresultatet detsamma. Jag tycker att den här tången har ett rimligt pris och fungerar perfekt som vardagsplattång! Den blir snabbt varm och tar inte alls mycket plats i sminkskåpet. Ett minus är dock sladdens längd. Jag hade önskat att sladden var längre så man slapp sitta brevid kontakten för att komma åt att platta.

Finns att köpa här för 499 kronor.

Verkar bra!! Blev sugen först till jag läste de om sladden! Det är ett stort minus!

Verkar bra :)

Nice, den verkar riktigt bra! :)

sv: Haha ja, ändå verkar inte ens hälften bli gjort ;)För mig räcker det att borsta håret för att det ska bli spikrakt, hade hellre haft lite lockigt. Men så verkar det alltid vara, man vill ha det man inte har ;)

svar: tack, jag har katt till ^^

har du någon/några? :)

sv: okej! jaa den är så himla fin, har själv haft den i en header förut :)tycker du har en grym blogg, lade till den idag på bloglovin! :)

Sv: ja jag tycker den är bra hittills ialf, luktar jättegott också :Dden där plattången har jag tänkt köpa eftersom min plattång gick sönder för några dagar sen. Kul att höra en recension på den! =)

fina lockar :D!

Bra tips! :) dock har jag ingen användning av den, för jag har redan rakt hår.

riktigt fina bilder du har på bloggen! =)

Häftigt med en plattång som man kan använda när man har blött hår! Vad tycker du om den? Fungerar den bra?

Om man plattar håret direkt när man kommer ut ur duschen? Blir det torrt då? Fattar inte riktigt hur den fungerar :) Eller är håret fortfarande blött då?

Om man plattar håret direkt när man kommer ut ur duschen? Blir det torrt då? Fattar inte riktigt hur den fungerar :) Eller är håret fortfarande blött då?

Linda

Det låter bra men vart köpte du den? Har letat överallt men hittar inte just den här/ Linda
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: