Saviderma

Jag har provat Rengöringspeeling, Ansiktscreme och läppcerat (aspelsin) från Saviderma. Savidermas produkter innehåller ekologiska råvaror, vegetabiliska oljor. Produkterna testas inte på djur och tillverkas i Sverige!PRODUKT INFORMQTION - Rengöringspeelingen:
Avlägsnar skonsamt döda hudceller och ökar blodcirkulationen. Den ger en mjuk och skön peeling för både ansikte och kropp med sina mjuka och runda peelingkorn.

Jag tyckte att peelingen kändes mild och skön mot ansiktet. Den rev inte som andra peelingar brukar göra och tog skonsamt bort döda hudceller. Jag kännde mig fräsch när jag var klar. Den doftar ingenting vilket jag tycker är lite tråkigt. Pris. 155 kronor.

PRODUKTINFORMATION - Ansiktscremen:
Innehåller mandelolja som gör huden mjuk, len och smidig. Tisteloljan ökar blodcirculationen och gör att huden lätt kan absorbera ansiktscremen. E-vitaminet förebygger rynkbildning och är hudspänningsreglerande. Ansiktscremen efterlämnar en skön sammetsliknande känsla och en naturlig doft av mandarin, rosor och ylang ylang.

Jag tycker Ansiktskrämen var lite för mesig. Det tog ett tag innan den gick in i huden och jag kände mig klibbig och fet. Den luktar inte heller något, påminner lite om idominsalva? Nja, jag föredrar krämer som doftar! Den slutgiltliga effekten var det dock inget fel på. Len som en bebisrumpa blev jag! Pris 155 kronor.

PRODUKTINFORMATION - Cerat:
Njut av Savidermas vårdande läppcerat. Dessa härliga läppcerat skyddar dina läppar i alla väder och gör dem mjuka.

Jag tycker ceratet är lite väl dyrt för dess resultat. Det var torrt att lägga på det på läpparna och jag upplever faktiskt inte att läpparna blev superduper mjuka. Tyvärr. Pris 59 kronor

Hej världens bästa bloggerska haha :D

Jag undrar vem som gör dina headers eller om du gör dom själv för dom är alltid så sjukt fina!Kram

SV. Tack så mycket :D

det var ju riktigt söta flaskor i alla fall! :D

Karin

Tycker att peleeingen är helt fantastisk. Jag har använt den relativ länge och har aldrig haft så len och jämn hy som nu. Dock tog det ett tag innan huden vämjdes sig av med alla mineral oljor. Älskar att produkterna är naturliga samma sak med ansiktkrämen använder man den ett tag får man jätte fin lyster och huden blir fantastiskt och känns fastare. Lypsylen har jag inte testat. Köpte handkrämen och den luktar väldigt gott och händerna blir mjuka perfekt för torra vinterhänder.

Kanske borde prova dom.. Hmm.. :)svar: ÅH, vad bra. :)

Kram. <3Förlåt för sent svar..
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: