Spotless Purifying 2 in 1 Mud Mask


Jag har testat Aco spotless  purifuing 2 in 1 mud mask. Den ska fungera som en effektiv ler och skrubbtvätt som även kan användas som en djuprengörnande mask.

Produkt beskrivning:
Den tar effektivt bort smuts, rengör porerna på djupet och verkar milt exfolierande. Förebygger orenheter.
Vid daglig rengöring; massera på fuktat ansikte och skölj av. Som veckomask: applicera ett tunt lager på rent, torrt ansikte. Låt sitta 5 minuter och skölj av med vatten. Undvik kontakt med ögonen. Oparfymerad

Jag gillar den här produkten starkt! Det känns verkligen som att den tar bort orenheter i huden och efter att jag har tvättat ansiktet med den så känner jag mig fräsch. När jag applicerar den som mask så känns det kallt och gott i hela ansiktet. Dock bränner den lite om man har nare eller sår (undvik att lägga masken då). Efter ca. 2 minuter stelnar masken och efter ytterligare 3 minuter så tvättar du bort den med varmt vatten.

En bra budget produkt som håller vad den lovar! Finns att köpa på apoteket för ca. 69 kronor.

Bra tips! Jag bläddrade lite i arkivet och hittade din kaffescrub som jag tänkte testa. Har du några fler tips på vad man kan ha i en hemmagjord scrub?

Det hade också vart jättekul om du ville göra "Mina hemma-spa tips" eller något i den stilen. Tänkte nämligen fixa lite för min bästa vän som behöver något uppiggande! :)

Kram!

Men då skall jag helt klart testa denna, tack för tipset!

Åh vad bra att du har skrivit vad du tyckt om den för den jag har nu (neutrogena 2 in 1) börjar ta slut och jag vill testa på någon ny!

Så denna kommer nog ta en plats i mitt badrums skåp ganska snart ;)

Kram.

Älskar den där scruben, en av de bästa jag testat ;)

sv: ja det är skitgott!den där är skitbra! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: