Vinn ett glitterkitt!

Nu tänkte jag tävla ut ett litet glitterkitt till er bara för att ni är så fina. Kittet inehåller Nailpolish glitter blue, Glitter eyeshadow blue, Lipshine mystic lilac och Mascaran clear. Allt är från märket Black Onyx och säljs hos Sminkprinsessan. På sidan finns hur billigt smink som helst så kika gärna in! Allt du behöver göra för att vinna dessa guldklimpar är att kommentera hur din festmakeup ser ut! Länka gärna till tävlingen, låna gärna bilden (dock inget måste)

Tävlingen avslutas den 15 januari

Vinnaren blev Wysteria! STORT GRATTIS !

Jag är med och tävlar och min festmakeup, den består utav lösögonfransar och glitter! Vill synas, och snyggt ska det även vara! Läppglans finns också med i en rosa nyans. :)

Har aldrig testat det där märket så jag är gärna med :) Hur min festmakeup ser ut beror lite på hur mycket tid jag har att sminka mig..jag är lite tidsoptimist så har tyvärr oftast lite tid på mig..hehe. Men då är eyeliner och lösfransar en hit! :)

Sanna

Kul med tävling, har aldrig testat märket så är gärna med:) Min fest makeup består av först en bra bas och sen eyeliner och mer glitter än i vanliga fall, mer av allt men ändå inte för mkt:)

nnn

jag är med och tävlar! jag brukar oftast använda svart kajal, läppglans och kanske någon ljusbrun ögonskugga som inte syns för mycket. föredrar att ha det hela lite naturligt :)

Jag brukar inte göra någon jättespeciell festmakeup utan blir oftast bara en mörk sotning men det skulle vara jättekul att kunna göra en häftig glittrig sminkning vid speciella tillfällen!

Till fest brukar jag sminka mig med lösogonfransar och silver/vita/svarta ögonskuggor.

Men när jag tävlar i konståknings - då glittrar det ock sprakar av färg!

Jag har ofta turkosa ögonskuggor, massor av silverglitter i både hår och på ögonlocken.

Av den anledningen skulle glitter-kittet sitta fint!

Jag brukar ha brun eller svart ögonskugga, eller någon eyeliner som är glittrig, men skulle sitta fint med någon färg i sminklådan! :)

Jag är med!Min festmake-up skulle nog ha en sotning i mörkblått (för att framhäva mina bruna ögon) och svart och läpparna skulle nog få vara ganska naturliga i ett ljusrosa läppstift, t.ex. läppstiftet cream cup från MAC :)

Jennifer Pettersson

Yeeey ska absolut vara med och tävla!

Min festmakeup är jättevarierande - allt ifrån eyeliner och röda läppar till en hård sotning till någon lite mjukare glittermakeup.

Det beror på att har jag enklare kläder/frisyr vill ja ha hårdare smink och tvärtom, tiden spelar så klart in också :)

Min festmakeup består oftast av en bra bas och mascara, eyeliner och glitter :)

ÅH va roligt! Jag vill mer än gärna vara med och tävla! Jag är dock ingen höjdare på att fixa fest sminkningar, då jag inte har så mycket produkter för det, men det brukar bli sotade ögon och röda läppar :)

A

Trevlig tävling, kan vara med ^^ Men jag har bara en fråga (vill absolut inte låta tjatig etc) men hur lång tid tar det för body buttern att komma? :)

svar ; jaa visst :D

sv: ja den är så himla fin tycker jag!

Jag deltar gärna.Min festmakeup består av relativt mycket ögonskugga ( helst mörk) och som jag har runt hela ögat i stället för kajal.

Sedan har jag fundation och rouge och mascara.

Skulle verkligen behöva glitter till min makeup då jag älskar att piffa upp mig med det.

söt blogg! :)

vad hittar du på? :]

sv: Visst är han?! :D

Jag är med! :)

Min fest-makeup varierar, beroende på vad jag har på mig. Men t.ex. till en svart enkel klänning så har jag lite rouge på kinderna, svart eyeliner, brun ögonskugga, mascara och röd glittrig lip plumper. Väldigt enkelt, men less is more! :)

Herregud! Det här är ju bäst. Jag googlar runt som en galning efter bra glitter smink och så hamnar jag här. Ska ha fest den 29 januari och var är temat om inte glitter? Jag vill då ha den absoluta glitter fest sminkningen. Sticka ut från mängden och känna mig sådär vacker som en kvinna kan göra.

Den perfekta fest sminkningen är att fokusera på ögonen, sota är riktigt snyggt men det ska också vara mycket glitter :D När det är fest tycker jag att man ska sminka sig lite mer än på bara vardagarna! Sen är det jättefint att ha ett läppstift eller ett lipgloss :)Kram Ellen

Lägger kraften antingen på läppar eller ögon. Om jag har mycket tid väljer jag gärna ögonen och lägger någon snygg skugga och en fräsig eyeliner haha. Men röda läppstift går inte heller av för hackor!

aye

Hejhej igen^^

Undrar bara ifall du vill delta i dagens blogg tävlingen i min blogg. Skulle bettyda väldigt mycket ifall du kunde delta<3

Varma kramar//A <3

Sv: Tack, tycker jag me :)

Grymt pris!

Jag brukar sminka mig som vanligt men lägga fokus på ögonlocken med guldögonskugga och kajal. Glitter hade ju höjt upp det hela ännu mer! :)

sv : tackdetsamma ! :)

Camila

Hej har sett nagellacket på dig och har letat efter den l'änge :P men hittar inte :P

Jag är med :)

Puss

emina

Jag gillar naturligt så jag brukar köra på det, fast när jag ska på fest så lägger jag lite glitter på ögonlocken och tar lite extra rouge på kinderna !

Svar:

Tack så mycket! :)

Stina

Jag brukar göra en mörkbrun sotning, som går ganska högt upp mot ögonbrynen och en ljus glittrig skugga precis under ögonbrynet och vid ögats innerkant. Och så brukar jag ha lite skugga under ögat också. Sedan har jag eyeliner, ibland glittereyeliner, sunpowder, ibland rouge, mascara såklart, ganska neutrala läppar med bara lite glans och ett snyggt nagellack!

Ida

Party sminkningen består ofta av en vit skimmer skugga i ögon vrån och sen en lite mörkare grå som man sotar ut åt alla håll och kanter. På läpparna så använder jag gärna ett lite mörkare läppglans ( nr720 från maybelline ). Lite rouge, mascara och ett litet sprut parfym sen är man klar för fest!

Kul tävling!

Min festmake-up blir oftast en ganska enkel sotning, bland den snyggaste sminkningen enligt mig.

Har jag enkla kläder blir det oftast en svart sotning med något inslag av färg, plus kajal för att öppna ögonen lite.

Har jag mer detaljerade kläder blir det oftast en sotning i lite mer neutrala, oftast brun-beige.

Till det har jag oftast bara beiget läppglans, vanlig foundation och aprikosfärgat rouge :)

julia

coolt du sminkar dig, om de va du ?! :D

adda msn min msn ? :D

Helena

Gamla mascaran sotar så jag skrämmer barn

Jag är gärna med och tävlar :)

Min fest-makeup brukar vara en snygg svart sotning :) Älskar effekten en sotning har. Men det varierar ju pga hur mycket tid man har. Har jag mindre tid så brukar det bara bli smink som till vardags men med lite silvrigt eller brunt glitter och väldigt lite rouge :) Snyggt snyggt snyggt!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: