Choklad Kroppspeeling - Dermosil primo

PRODUKTBESKRIVNING:
Väldoftande Choklad Kroppspeeling är en ljuvlig produkt som rengör huden på djupet. Den innehåller kakaoextrakt och doftar härligt av choklad. Regelbunden peeling avlägsnar döda hudceller och håller huden fräsch och välmående. Choklad Kroppspeeling innehåller nedmalda naturliga kakao- och aprikosfrön samt små plastkorn som peelar huden skonsamt.

Det här är ett måste för alla chokladälskaren! Skrubben doftar precis som hemmagjord chokladpudding. Mums! Vill bara hälla upp allt i en skål, vispa lite grädde och vräka i mig allt på en gång ... Jag upplevde peelingkornen som lagom "riviga". De känndes milda mot huden men gav endå en skön peelingeffekt. Jag blev förvånad över hur mjuk jag blev efter min dusch. Huden känndes som ny! En toppen produkt som blir din för bara 77 kronor hos Dermoshop. Såg även att de hade andra chokladprodukter som te.x bodylotion, dusch tvål, kroppsolja osv. Kika in!

Hej sötnos! Gillar du min bild i Maria Montazamis tävling? Är den värd 5 ostkrokar? Jag skulle bli sjukt glad om du röstade på mig :D http://saragunmarie.blogspot.com/2011/03/soo-montazamish.html

Kram!

Anonym

MUMS! Den verkar ju helt super!!!!!

Hoppas du får en fin start på veckan:)

Åh låter spännande :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: