Rengörings spray - Budget vs. LyxJag tror inte att många vet hur viktigt det egentligen är att rengöra sina makeup penslar. Helst ska du rengöra dem efter varje användning men har du inte tiden till det så rekomenderar jag minst en gång i veckan. Jag har testat två rengörings sprayer som man ska spruta på penseln efter användning. När den blivit fuktig stryker du den fram och tillbaka på en ren duk för att få bort färg samt smuts.

KICKS SPRAY CLEANER:
Kicks har skapat en produkt som är både billig och effektiv. Flaskan innehåller 200 ml och kostar 59 kronor. Den är rätt stor och tar endel plats så det kan bli jobbigt att få ner den i sminkväskan om man är på resande fot. Doften påminner om desinfektions medel och jag rekomenderar att man väntar en stund innan man använder penseln efter rengöring då jag fick medlet i ögat, it hurts. Helt okej budget produkt som håller vad den lovar.

BARE MINERALS QUICK CHANGE:
Sprayernas rols roy. Den här flaskan är liten och behändig att ta med sig och innehållet ligger på 110 ml. Spraya aldrig direkt på borsten utan spruta först på en kleenex och dra sedan borsten fram och tillbaka tills skuggor och smuts avlägsnats. Doftar jätte frächt och gott! Ej djurtestad. Priset ligger på 190 kronor. Helt klart en favorit!

Tänk på att det inte räcker med rengöringspray för att få rent dina borstar. Tvätta dom gärna med brush schampoo (går även bra med ditt egna) minst en gång i veckan. Borstarna kommer hålla längre och du slipper finnar och irriterad hy.

Kom precis in till din blogg, måste säga att jag älskar allt med den! Blogg designen är otrolig! Är det något du har gjort själv? Tänkte att jag aldrig sett en "mullat" skönhetsblogg men nu vet jag att man är inte ensam. Vill också tipsa om en tävling jag håller, där du kan tävla om en elektrisk nagelfil, Gå in på http://seizzilturn.blogg.se Kram Lizzie

Jag använder shampoo och balsam till mina penslar :)

Vilket bra inlägg :) jag är nämligen sämst på att hålla mina borstar rena :/

super bra tips! min borstar behöver verkligen rengöras!

då är vi två om den saken!! så himla bra är det :)

sv; ja det är rätt skönt faktiskt! Men flytta aldrig till en studenkorridor, hur mysig lägenheten än är! Det är skitjobbigt :')

Åh vilka bra tips. Ett sånt spray skulle jag behöva, har inte direkt fått in vanan att tvätta mina sminkborstar varje vecka utan det blir mycket mer sällan. Hade ingen aning om att Kicks hade en sådan, grymt! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: