Skin Comfort Stärkande ansiktsmask

PRODUKTBESKRIVNING:
Skin Comfort Stärkande ansiktsmask piggar upp och återupplivar trött och stressad hud. Masken stärker även huden effektivt. Innehåller sojaprotein och växtserum framställt från ockra och dess fröolja. Växtserumets äggviteämen och aminosyror slätar effektivt ut rynkor och tar bort trötthetstecken. Växtproteinerna skyddar huden från omgivningens skadeverkningar och ger huden fukt och näring.

Ansiktsmasken passar för torr och åldrande hud. Resultatet blir en fastare och slätare hud.

 

Den här ansiktsmasken känns mer som en kräm än en "mask" när man lägger den på huden. Riktigt behaglig och inte så kladdig som vissa ansiktsmasker är. I början så brännde det lite i huden (kan bero på att jag hade sår i ansiktet) men efter någon minut så avtog den brännande känslan. Masken kändes väldigt återfuktande och när jag tvättade bort den så känndes ansiktet super tajt! Huden va typ som ett par skinnbyxor ... Haha skön känsla! Håller verkligen vad den lovar! Kostar 62 kronor hos Dermoshop. Den här masken passar både torr och åldrande hud, så om du inte vill använda den själv så kan jag verkligen rekomendera den som present till din mamma eller mormor!

svar: Ja, jag säger detsamma ! Det är så tröttsamt.. men som tur är så börjar snön smälta igen :) hur är det hos dig ?

Min hud stramar så fort jag har tvättat den, har du märkt någon förändring efter du använt ansiktsmasken? Och hur länge har du använt den?

Kram på dig
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: