Skin Food - Weleda

PRODUKTINFORMATION:
En näringsrik universalcreme som verkar harmoniserande på huden och gör den mjuk och smidig. Med växtextrakt från styvmorsviol, kamomill och ringblomma är Skin Food en naturlig bascreme för hela familjen. Styvmorsviol verkar lugnande och är känd för sin klådstillande verkan och ringblomma och kamomill har även en lugnande verkan på huden. Rekommenderas för känslig och särskilt torr, irriterad hud. Den är ett utmärkt alternativ som fetare handcreme, dag- och nattcreme, mot torra läppar, torra nagelband eller torra fötter.

Det här kan nog vara en av de bästa krämerna jag har provat för torr hud. Tjock och dryg i konsistensen så du behöver inte applicera mycket för att få bra effekt. Ni som läser min blogg dagligen vet hur ofta jag tjatar om att jag har sandpapperstorra ben, inte nu mera! Den här krämen gör verkligen underverk på torr hud! Huden känns len och smidig efter applicering och inte det minsta torr. Tuben som krämen kommer i liknar en kaviartub i materialet. Lite synd tycker jag då den blir "skrynklig" (se bild) när man tryckt några gånger. Doften och konsistensen påminner om idominsalva och kamomill/ringblomma. En toppenprodukt! Du får 30 ml för 79 kronor HÄR.

hej hej det är jag som är klaudia och vi hade kul

och jag tycker att du har så fint design

komentera och läs min blogg

Weleda har jätte bra produkter!

SV: tack! Sjukt hur handikappad man blir utan prylar man haft så länge!

sv: Hihi tack! ^^

SV: Okej :) härligt! Gjort ikväll då?

Sv: tack så mycket! :D

sv det ska jag! ska fixa det imorgon :)

sv; tack vad glad jag blir :D

allt bra?:)

Tycker alla borde läsa den här texten och lägga en kommentar! killar som tjejer, spelar ingen roll!http://sarahceciliacollin.blogg.se/2011/march/fran-en-valdigt-smart-van.html#comment

haha, den är ju slut i lager! :D

Cyt

Weleda är ju ett bra märke :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: