Vinn bloggsvar!

Många har frågat mig hur man får BloggSvar . Du måste bli inbjuden av någon som redan har det för att kunna använda det på din blogg. Upptäckte nyss att jag hade några inbjudningar kvar så varför inte låta någon av er vinna en? Jag älskar den här funktionen då man kan samla alla frågor på en plats. Blir så rörigt om man ska ha frågestunder hit och dit. Titta i min sidomeny för att ta en närmare titt på BloggSvars funktioner.


Allt du behöver göra för att tävla om en inbjudan är att skriva en kommentar och berätta lite om din blogg.Jag drar två vinnare nästa Söndag. (20/3)

Åh, vill så gärna ha bloggsvar!Min blogg handlar om min vardag där min sambo, våran hund Dexter & matlagningen står i centrum. Videos där jag tränar klicker med Dexter kommer att finnas. Jag gillar också att fota så det finns ofta bilder att se på, mest matbilder! :}

Åh, vad roligt! Jag startade faktiskt min (första) blogg igår och har inte ens hunnit fixa en header ännu. Min blogg handlar om skönhet och allt som hör där till, det är ett av mina största intressen och jag tycker själv att sådana bloggar är mycket mer intressanta att läsa än småtjejer som försöker efterlikna Kissie och Dessie. Ingenting illa mot dom, menar bara att det inte är något intressant att läsa om okända människors liv direkt, vad de äter till frukost och ska göra i helgen osv. (däremot så kan Kissie och Dessies bloggar vara ganska underhållande att läsa ibland). Jag vill även inspirera andra till att må bra och tänka positivt, har skrivit ett inlägg om självförtroende och det kommer definitivt dyka upp fler! Min blogg; jollyblonde.blogspot.com

Sv: Det borde du verkligen göra! Perfekt efter att man har shoppat hela dagen.. :)

men guud va fin blogg!!!!

SV: Jag förstår helt klart varför den gör det ;)

Hej, jag skulle vilja vara med och tävla om en invite! :)

Min blogg är en fanblogg, av Jennifer Aniston, min stora idol!

Jag skriver om nyheter och skvaller runt henne, allmän fakta, tankar och citat ur hennes liv.

Jag har bloggen, först för att jag "bara tycker så himla mycket om henne" men jag ser henne också som en bra förebild för unga, dessutom är hon naturlig, har båda fötterna på jorden och ett stort sinne för humor!När jag ändå kommenterar;

Tack för en underbar blogg, den är personlig, och designen och layouten gör den till en mysig liten hörna att kika in i! Jag tar del av dina många sminktips, och de allra flesta funkar fint på mig, tack för det!

Jag undrar om du kan skriva om något "hudgrejs" gärna något som motverkar finnar?Tack för mig! :)

Åh vad kul! :) Det vore inte helt fel att vinna ;)Min blogg handlar om alla mina intressen; foto, design, vänner, mode och livet helt enkelt. Jag skriver om det som jag tycker om och min vardag som en tonåring i Stockholm.

Jag försöker att skriva mina inlägg med humor och bilder, och skriver om sånt som jag själv skulle vilja läsa om, vilket jag tycker är det viktigaste! :)

Kram!

sv: Javisst :D

Jag skulle hemskt gärna vilja vinna en invite eftersom blogsvar passar perfekt eftersom läsarna kan ställa frågor utöver de man skriver i inläggen.

Jag har ju en fotoblogg och eftersom jag gärna vill dela ut tips och får en del frågor från andra om redigering så vore det så smidigt för läsarna att ställa frågor och få ett snabt svar tillbaka :)

kramkram ! :)

Jag velar till och från om jag ska ha kvar min blogg eller inte. Nu känner jag att jag ska ge den ett sista nytt försök. Min blogg handlar/kommer handla om allt frrån smink, inredning, tips, recept, smycket och kreativitet. Det är en blogg för alla, den handlar liksom inte till 100% om bara mode, men jag ger 100% på det jag då skriver om mode. Nu när min blogg handlar om så många olika delar så känner jag att ett sån här "bloggsvar" funktion skulle äga sönder och bli en perfekt nystart! :D

SV: Tack så väldigt mycket! :)

jaa =/

sv; ja visst är hon :D

Vad kul att du tycker det! :)

Hej jag vill gärna vara med :) Min blogg handlar om mig mina underbara älskade vänner, träningen till musikalen på skolan :) Mode,foton mina naglar, och en MASSA annat<3Kram på dig :)

Jag vill vara med :) Min blogg handlar om allt möjligt, dagens köp, vänner m.m. och så gilllar jag att sätta in bilder som jag tagit själv med min system kamera, kan vara kul att kolla på ibland :)

Jag vill gärna vara med!

Min blogg är en foto&Design inriktad blogg, och jag får dagligen anonyma (och personer med blogg) frågor om design, hur jag fotade något speciellt och då skulle det vara jättebra om jag ist för att skriva det i ett inlägg bara kunna svara på bloggsvar!

Nu skrev jag mest en andledning varför jag skulle vilja ha det, men det kändes ändå som en bra andledning haha :)

Cyt

Sv: Ja, absolut!

Jag är jättegärna med! I min blogg står lite om allt mat, mode, vänner och allt annat som händer i livet på en 17årig norrlänning med alldeles för många drömmar. Till sommaren kommer jag uppfylla en av dessa, då jag ska åka till Österrike och jobba som au pair. Där ska jag leva och bo (och jobba) i en främmande familj, i ett främmande land med ett främmande språk. Självklart följer bloggen med då, så den kommer handla om livet där då.

ida

min blogg handlar väl mest om mig och mitt liv,hur jag lever vardagen. jag tipsar också mycket om olika sorters musik eftersom musik är något av det bästa jag vet. jag kommer snart flytta min blogg till devote eftersom jag till sommaren ska till Florida,USA i en månad och kommer då blogga om min fantastiska semester där.

Jag startade min blogg för några månader sedan, men än så länge är det bara min närmaste vänkrets som läser den. Min blogg handlar om min vardag, fotografi och lite musik. Jag älskar även ponnyer och hästar, men jag har en annan blogg som jag skriver om det i.Mina vänner tycker min blogg är rolig, så ajg hoppas att fler kan få upp ögonen för den! /Johanna, 13 år

Oh, jag är gärna med i denna tävlingen!

Min blogg handlar om min vardag blandat med allt från shopping, foton, smink, kläder och lite annat smått och gott som jag gillar att skriva om. Hoppas den lilla beskrivningen räcker! :D

Jag skriver om allt i min blogg, mitt liv, musik, shopping, inredning, mat och matlagning :) Från början var bloggen till för att mina vänner skulle kunna hålla koll på mitt liv, nu är det inte endast mina vänner som läser den men jag skriver fortfarande på samma sätt som jag gjort tidigare Jag skriver det jag känner för att skriva helt enkelt :)

Hoppas det inte är fösent nu .. men jag är med!Startade min blogg i November 2010 och sen dess har min blogg handlat om kläder, musik, film, om mig och min vardag, roliga videon, tips, tv serier, gratis design, bilder och en massa annat roligt. :)ammm.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: