Kärt barn har konstiga namn

Jag kikade in på Posh24 och hittade en artikel om kändisbarnens namn. Det är en tydlig trend bland kändisarna att döpa sina barn så ovanligt som möjligt. Helst ska INGEN heta samma sak som deras hjärtegryn. Här nedanför har jag samlat lite ovanliga barnnamn som kändisarna lagt vantarna på.
Tror ni att ovanliga namn kan öka risken för mobbing?

Sv: Ja, det var det :)

Eller han från My names is Earl :P hans unge heter Pilot Inspektor :P

Melody heter min lilla ängel ;D

Tycker inte man ska tänka på mobbning när man tänker på namn, barn har en idiotisk hjärna som finner alla möjliga saker att mobba andra barn för, om dom inte har en fult namn så är det något annat som det är fel på. Tragiskt men sant. Ist kanske lära sina barn att vara starka i vad som än heter och stå upp för sej själva och andra som blir mobbade.

Daisy Boo var himla sött! :)

Min mamma ville att jag skulle heta Max när jag föddes =) hon tyckte att det passade mig och älskade namnet men jag fick inte det för någon statlig myndighet för jag kunde minsann bli mobbad =/ funderar ibland på att lägga till namnet bara för att =)

Vad använder du för photoshop? :)

Haha :) de är ju för roliga!

Anonym

verkar som att dem tror att dem kommer vara bäbisar föralltid? personligen tycker jag att dem bara vore vara smeknamn :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: