Madonna Edt

PRODUKTBESKRRIVNING:

Upptäck härliga dofter till bra priser! Madonna finns i fyra fräscha och härliga dofter, en för varje tillfälle och personlighet. Dofternas förpackningar är unga och trendiga och attraherar en ung målgrupp. Dofterna är inspirerade av dagens trender och mode. Pris. 49 kronor.

 WOW! Vad billiga parfymer! Var min första tanke då jag läste produktbeskrivningen på dessa doftnyheter. Dofterna kommer i lätthanterliga flaskor som inte sticker ut i parfymgarderoben. Neutral design med olika färg på korkarna. Eftersom priset är så lågt och det är EDT så får man räkna med att doften inte håller i sig speciellt länge. Dock doftar det ganska starkt de första minuterna för att sedan tonas ut till en mer mild doft. Madonna Couture är nog den parfymen som behåller doften allra längst (en liten varning för att den kan upplevas som tantig i doften). Min personliga favorit blev Madonna Tatto! Kokos och melon passar fin fint till vardags nu när solen börjat titta fram. Här kommer lite doftinformation:


Madonna Diamonds - En varm, kryddig doft med inslag av vanilj och mjuk mysk. Madonna Diamonds passar den modna tjejen och är en klassisk doft som kan bäras natt som dag.

Madonna Pink - En sportig, fräsch doft som väcker allas uppmärksamhet! Friska citrusfrukter, äpple, vinbär och de blommiga noterna gör doften oemotståndlig.

Madonna Couture
- En mjuk blommig doft med inslag av jasmink och viol som bottnar i vanilj. En doft som passar alla fashionistas!

Madonna Tatto- En frisk, fruktig glad doft som passar den livsglada och flörtiga tjejen. Toppnoter av melon, persika och äpple grundas på en underbar doft av vanilj.Dofterna har inte lanserats i butik än, de kommer finnas ute från och med slutet av månaden. Än så länge är det ingen av de stora kedjorna som ska ha dem, men de kommer finnas på både parfymerier och i dagligvaruhandeln. Så ni kommer kunna hitta de i både mindre parfymerier och livsmedelsbutiker. Om någon kedja tar in dofterna så kommer jag givetvis uppdatera er om det.

gud vad billigt :O måste köpa alla fyra haha :)

följ gärna min blogg

Hoppas jag, för nu vart jag nyfiken!

En liten fråga eftersom du har koll, det finns ingen ny parfym som liknar den gamla "Date street". Älskar den och snålar med varenda droppe... :/

Svar: Då är vi två! :)

Jag hoppas att du haft en kanonbra dag och att du får en fortsatt bra kväll =)

Kramar!!!

men gud så billigt, lät ju kanon att prova. Hoppas få veta snart var de finns att köpa! :D

kom tillbaka med svaret snart ja :D

För det priset kan man ju köpa alla :}

Oh dom verkar intressanta! Jag kan inte ha vanlig parfym lr edt, för de är oftast för starka för jag är allergisk. Så dessa kanske skulle vara bra :D

julia

åå , bra , jag fyller åår idag och fick den dära totto och blev ju helt beroendeav den

Jag har två av dom och jag älskar dom iallafall :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: