Saviderm NATURLIGTVIS

För ett tag sedan vann jag ett paket hos Tone fullproppat med hudvård från Saviderm. Paketet innehöll Ansiktstvätt, Handkräm, Ansiktskräm och Hudkräm.

PRODUKTBESKRIVNING:

Salviderm Naturligtvis är en unik hud/kroppsvårdsserie tillverkad med omtanke för både människa och miljö. Vi vågar påstå att vi är lite bättre än alla andra. Vi kompromissar inte vare sig det gäller yta eller innehåll. Förpackningar och doftsättning är unisex för att attrahera många och fungera för hela familjen. Vi använder oss Naturligtvis av ekologiska råvaror. Innehållet är noga utvalt och vi tillverkar tom våra egna tensider (tvättaktiva ämnen). Vårat sortiment är handgjort och producerat i egen fabrik. Vi har en lättsam framtoning men en mycket seriös insida. Sortimentet håller hela vägen ända från ekologisk råvara till förpackningen av 100% återvinningsbar plast.

Efter att ha testat samtliga produkter så är jag mycket nöjd! Lavendel & Palmarosa i hudkrämen sägs vara bra mot både rastlöshet, grälsjuka och stress. Jag känner mig faktiskt lugnare när jag smörjt in mig med hudkrämen! Doften gör mig avslappnad. Handkrämen innehåller ringblomma som är en kärlekens blomma. Händerna blir mjuka och goda efter insmörjning. Perfekt att ha med sig i väskan. Ansiktskrämen innehåller gurkört som användes under medeltiden för att smaksätta vin. Krämen går snabbt in i huden och känns lyxigt ekologisk! Ansiktstvätt med olivolja tar bort orenheter och smink galant. Huden mår gott av en tvätt med den här produkten.

Kostar  ungefär mellan sjuttio kronor till lite över hundralappen och finns att köpa på ICA. LOVE ECO PRODUCTS!

Hejsan! Fin blogg, har du lust att följa varandra via bloglovin? :) Kram

E&R

aha

Kanske man skulle testa! Använder Olivserien just nu. Billigt och så otroligt bra! Föresten... Du skulle inte vilja bara bussig att skicka en inbjudan till mig så jag får bloggsvar? :) Har fått förfrågningar på bloggen om jag inte ska skaffa mig någon typ av frågelåda snart men vill ju ha bloggsvar i såfall :) KRAM!

tack så mycket :D

sv; nämen vilke osis! :( Så kan de gå! Hoppas du får en skön kväll nu :)

Häftiga grejer

Hej!

Var med och tävla om tre nagellack på min blogg! Skynda dig, tävlingen är bara i en vecka!

Kram

Får nog bli ett testköp av handkrämen :) går den snabbt in i huden, eller tar det ett tag?

Ser fin ut! Juice Beauty har väldigt bra organiska produkter. Tips till er som vill ha naturligt...på min hudvårdsbutik www.skincity.se så har jag valt att ta in dem för jag älskar hela konceptet. Bra erbjudande på Juice där just nu med :) kram kram

Kanske man borde testa! xx
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: