Snygg design = Bra blogg?

Jag har tänkt på en sak ... Hur stor roll spelar egentligen designen in på en blogg? Själv läser jag nästan bara bloggar som har en snygg/stilren design. Sånna med "standardmallar" går fetbort. Tråkigt egentligen, tänk vad många bra bloggar jag missar bara för att jag bryr mig så mycket om hur bloggens design ser ut!

Bild från Ohstlin.se

Tycker du att Bloggdesignen har stor betydelse? 

Nej det tycket inte jag. Liksom ibland kan det var snyggt men det kan ju även vara alldeles för mycket. Jag går mer efter vad bloggen handlar om och vill helst att det ska vara roliga och helst relaterade bilder i inläggen.

Tyvärr ja... Sorgligt nog...

dock jag inte så stolt över min egna design XD

Ja, det tycker jag. Standardmallar klickar jag bort direkt. Det är så mycket skönare för ögat att läsa en blogg som ser stilren ut. Men självklart måste bloggen ha ett bra innehåll också annars klickas den bort lika snabbt. :}

jag tycker också designen är viktig! Det är ju tyvärr så, att utsidan ger insidan en chans.

Jag håller med dig. Det tråkiga för mig är att jag har wordpress och fattar INGENTING!!! =(

jag tkr faktiskt de är viktigt med designen, eftersom de blir roligare att läsa bloggen då :)

allt bra?

jag tycker som de ovan att det faktiskt spelar roll. och jag tycker det är viktigt för då känns mer att de lagt ner själ i bloggen och inte bara sitter och skriver mest för att alla andra gör det.

Utseendet gör en nyfiken, men innehållet avgör om man stannar :) men plottriga osammanhängande designer tycker jag förstör bloggen och även innehållet om de är bra. Ytlig?! Ja tyvärr.

Läser och kommenterar på både snygga och mindre snygga bloggar... Din design är det många som har, så det är en standarddesign i mina ögon, men jag gillar den i alla fall. :)Min design är ännu inte klar, och den är inte speciellt snygg, men jag hoppas att det inte gör så att folk väljer bort den.

Alma

Designen har stoooor betydelse. Jag ger inte en blogg med "ful" design en chans... :O

Jag förstår och håller precis med dig i det du skriver. Det kan ju kanske kännas ytligt att man "väljer bort" dem med standard designer, men ibland kan jag känna det som att de som inte lägger ner tid på designen, lägger heller in ner sin själ i bloggen och då är den kanske inte läsvärd? Men som sagt man missar säkert många många bra. Och min sida har inte direkt världsbäst och snyggast design, men det tar ett tag och lära sig hur man bygger upp den!Fortsatt trevlig lördag : )

Jag tycker inte att en blogg går bort enkom för att den har simpel design. Att läsas en blogg med öppet sinne är vad som krävs, det är trots allt innehållet som man är ute efter. /N

har bloggaren fixat en snygg design är det lika med att bloggaren är mån om sin blogg, tar den seriöst osv. Och kan man göra en design visar man ju tecken på att ha en hjärna, vilket jag uppskattar hos de bloggar jag läser. Det är ju inte så ofta man ser en blogg med fin design som bara skriver bildlösa inlägg där det bara står:

hej

hemma från min

kompis nu.

ska se på twilight

nu edward är så

himla snygg!

ajja, bloggar mer

sen. puss.typ.

Det är lite svårt att svara på - själv har jag ju ingen toppdesign, bara en bild. Jag skriver ju egentligen mest för att jag har saker i huvudet. Men jag läser nog blandade bloggar oberoende designen - jag tycker att dem med en viss design ser snarlika ut. Sedan blir jag galen på de bloggar med massa reklam för dem är så jobbiga att läsa med all reklam överallt och tar lång tid att ladda upp =) så det är olika helt enkelt =)

Nämen jag tänker också så som du gör, jag vet inte varför det är så.

Jag är beredd att hålla med där, jag också. Jag älskar dina designer och gillar dina bilder och jag kan säga att det är en väldigt fin anledning till att läsa din blogg! Men man måste ju också tycka om innehåller för att en blogg ska vara intressant! Det handlar mycket om teckensnitt, disposition, färger och sätt att uttrycka sig också. Tack för en mycket bra blogg :}

My

Jag är likadan! Tycker det är jätte tråkigt att läsa en blogg som har tråkig design.

tycker likadant:)

jag tycker att det är viktigt, annars så... nä det blir bara tråkigt!sv; tack så mycket :)

hihi tur att min design inte är en "standardmall" :Pälskar din blogg

Design spelar sjukt stor roll! Jag vet inte om det är för att jag vill jobba med att göra webdesigner, men jag blir nästan irriterad när en blogg inte har snygg design. Jättekonstigt egentligen, men jag skulle aldrig läsa en blogg med ful och opersonlig design :P

mjaa.. min egen blogg är ju inget att skryta med ^^ Men jag tycker det är roligare att läsa "fina" bloggar :)

Men sööt du är som tagit min design som exempel då :} <3Jag tycker absolut att det är viktigt med en stilren och snygg design! Men sen har ju innehållet också stor betydelse, såklart. Man stannar ju inte och läser en skitblogg bara för den har fin design liksom. haha. Men samtidigt så går man ju förmodligen miste om många bra bloggar. Bara för att man "väljer bort" dom innan man ens gett den en chans, just pga att designen känns tråkig. Det är ju lite synd..

Designen spelar typ all roll för mig cokså. Det är inte många bloggar som jag har som bokmärken, som inte har en snygg design.

Det brukar oftast vara så för mig oxå! Dock mina kompisar som har standardsmallar läser jag för att vara schyst och framför allt för att dem bloggar bra men designen ger ett bra intryck och ja, det tyder nog på att man bloggar bra o.s.v fast alla bloggar kan ju vara bra^^ Själv så älskar jag din design! <3

Vist har designen en stor betydelse! Men jag klickar nog inte bort någon pågrund av desigen utan isf innehållet. Jag läser iaf igenom några inlägg innan jag dömer direkt.

Tyvärr så börjar sådan design som du har bli mer vanligt, för det är jätte fint med dessa fyra (som det oftast är) bilder i headern.. Ja du vet säkert hur jag menar! Men lite tråkigt att de flesta har börjat med det!

Jag tycker att det spelar stor roll, det är ju första intrycket! Om designen ser proffsig ut så gör det ju att man hellre vill läsa inläggen :)

Jag tycker att designen är jätteviktigt! Tycker du min är fin? :D

Är min design standardmall? haha :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: