NUXE Huile Prodigieuse OrPRODUKTBESKRIVNING:

Skimrande, torr guldolja för ansikte, kropp och hår! En cocktail av välgörande örter för en skimrande kropp! Denna unika, kladdfria olja är närande, vårdande och skyddande, ger sammetslen hud och glänsande hår! Passar alla åldrar liksom alla hud- och hårtyper. Ger ett raffinerat pärlemorskimmer till kinder, dekolletage, axlar och armar och gör huden sammetslen utan att kännas fet. Gör håret mjukt och glänsande. Förnyar hudens celler och motverkar för tidigt åldrande av huden.

Tillför näring, lugnar och återfuktar huden. Under årets skiftande vädertyper skyddar oljan ansiktet, kroppen och håret. Förhöjer solbrännan och har en lugnande effekt. Ger blek hud en transparent lyster precis som en naturligt sund och fräsch hudton.

 

Den här guldoljan från NUXE fick jag i födelsedagspresent av bästa Kim och jag älskar den! Den ger huden ett snyggt guldskimmer och sjunker lätt in i huden. Doften är mild och jag upplever den som "lugnande". Man slappnar av när man doftar på den! Dessutom blir mina ben sammets mjuka och det är ju alltid trevligt. Har inte provat oljan i håret ännu och tror faktiskt inte jag kommer göra det heller ... Känns lite mysko att kladda guldolja i håret, haha. En riktigt grym olja som finns att köpa på eleven.se och kostar 395 kronor.

svar}

hej! ursäkta att jag inte svarat på din kommentar fören nu. men de blev ännu en oplanerad paus då motivationen inte kom tillbaka. la in ny design idag och hoppas att motivationen kommer tillbaka för fullt nu.- tack för din kommentar. behövdes lite stöd ifrån andra också då han somnade in. bara 44 år :( hemskt!kram!

Verkar riktigt bra!

Åh vill testa!sv: ja goodiebags är awesome! :D

Visst är dom, så att man ville ta med sig dom hem.

villken fin blogg du har!

åh de där har jag varit sjukt nyfiken på länge!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: