Vampire


Igår va det Halloween tema på Havsbadet och jag och mina vänner åkte dit för att bloda ner stället. Eller, egentligen var det nog bara jag som såg blodig ut för dom andra var utklädda till bl.a Pigvin och Barbie! Jag älskar verkligen att klä ut mig och Halloween makeup är riktigt roligt att göra! Stör mig så förbannat mycket på dom som inte klär ut sig när det är Halloween Tema ... Ska det va så ska det!

VAR NI UTKLÄDDA IGÅR?

Jajemen! Självklart var jag utklädd! Det blev rödluvan :)! Absolut, är det utklädnad så är det roligast om alla är utklädda!Kram

Petra

Riktigt snyggt! Jag var Alice i underlandet :)

sv. tack detsamma sötnos :)

ska klä ut mig på fredag :) vampyr, leopard eller hiphopkille blir det ;)

Blev nästan lite rädd för dig där! :p

Vilken snygg vampyr!Själv klädde jag inte ut mig till något där emot ska jag göra det nästa helg. :)

Vänta lite.. nu när du skrev det så påminner det mig om videoinlägget du gjorde för ett år sedan där du pratade om hur mycket du störde dig på när folk inte klädde ut sig på halloween, haha! Äääälskar det! :D

haha scary! ;) men snygg blogg! :D

det kan jag verkligen tänka mig , jag vill se dem:D

Anonym

WOW!!!!

Just nu har jag 2st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första tävlingen kan du vinna en snygg & stilren ljuslykta från Blomus!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9227/tavling-vinn-en-ljuslykta-fran-blomus/Och i den andra tävlingen kan du vinna naturliga hår & hudvårdsprodukter från Eilas till ett värde av 200kr!

http://martinaolsson.myshowroom.se/9243/tavling-vinn-produkter-fran-eilas-till-ett-varde-av-max-200kr/Ha en bra kväll :)

Shit, du ser fan skitläbbig ut haha =) Älskar vampyrtema =)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: