Vissa förhållanden slutar lyckligt. Andra med äktenskap.

Något som jag har tänkt på länge är om jag vill bli sminkad av någon annan på min bröllopsdag. Jag har dålig erfarenhet av de få gånger jag blivit sminkad av andra och jag skulle seriöst om min makeup blev fel på min bröllopsdag. Samtidigt försvinner ju all stress kring makeupen om man låter någon annan göra den. Det är flera år kvar tills jag (om jag ens gör det) kommer stå framför prästen. Men hallå! Vilken tjej har inte fantiserat lite om sitt bröllop?

Vill du sminka dig själv på din bröllopsdag, Eller vill du låta någon annan göra det åt dig?

Jag kan ingenting om att sminka så jag skulle nog låta någon annan, som jag vet är bra och gör exakt som jag vill, göra det åt mig :)

Om jag gifter mig, så vill jag absolut bli sminkad av någon annan :) Bara sitta ner och bli ompysslad hela dagen :)Det är ju inte så att man sätter sig framför personen som man ska bli sminkad av för första gången på bröllopsdagen, utan man provar ut sminkningar och frisyrer en eller flera gånger med samma person, innan den riktiga brudminkningen ska göras.

Jag är inte så himla duktig på just ögonmakeup så den skulle jag nog föredra om någon annan tog hand om, men hyn får ingen röra :P Min brorsas fru blev missnöjd med sin frisör som fixade bröllopsfrisyren, han lyssnade inte alls på hennes önskemål, så det är jag himla rädd för att det ska hända. & håret känns viktigare än sminket tycker jag ^^

Någon annan, helt klart :)

Okej, bra då vet jag :) Får bli senare i livet tror jag men hade varit riktigt roligt! Oj, då var den dyrare ön dom andra utbildningarna jag sett, får börja spara haha!

Hahaha, vilken fyndig rubrik! :D

Jag skulle antingen göra det själv eller be någon av mina mua-vänner, dom kan jag lita på! :)

En brudsminkning är ju ofta en neutral historia så jag hade definitivt sminkat mig själv. Jag sminkade faktiskt syrran på hennes bröllop för ett par år sedan. /N

Laura

Hade nog bett dig om jag kännt dig :) haha

om jag gifter mig ska du sminka mig :) <3

Helt klart vill jag att någon annan ska sminka mig! Sen har jag ju storturen att en av mina närmaste vänner nyligen blivit diplomerad mek up artist och har sminkat mig tidigare. Somliga har tur! :D

I Fjallbacka men har ocksa bott i Tanumshede xx

Haha om jag skulle sminka mig på min bröllopsdag skulle jag se ut som en two cent hooker! Tror jag lämnar sånt till proffsen! ;)

Hm, jag suger på att sminka mig så jag skulle någ välja någon annan som skulle sminka mig, men jag skulle få panik om min sminkning inte alls var snygg :)

Jag är väldig petig och jag blir aldrig nöjd när någon sminkar mig. Så jag sminkade mig själv inför mitt bröllop men nu i efterhand ångrar jag mig faktiskt att jag inte lätt någon annan sminka mig. :(

Jag sminkade mig själv, men hade knappt något smink alls. Blev lite tajt med tiden innan ; )helst någon annan,bara för lyxens skull,men håller med,kan ju bli så fel,gäller nog att veta att personen är riktigt duktig innan=)

Jag skulle definitivt vilja bli sminkad, det är ju ens bröllopsdag och då vill man väl lyxa till det lite.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: