Är du en parfym junkie?

Jag är en riktig parfymgalning! Har ca. 15 stycken parfymer som jag växlar mellan beroende på humör och ändamål. Sjuukt onödigt jag vet ... Men dom doftar ju så gott Min mamma tillexempel, hon har en parfym som hon använder till allt och det funkar fint för henne, själv skulle jag aldrig klara mig!

DAGENS FRÅGA:

Är du som mig och har en hel parfymgarderob?
Eller nöjer du dig med 1-2 stycken dofter?

Jag har gärna flera dofter, då jag bär tyngre dofter kvällstid än dagtid. Ibland känner man för olika dofter, och då är det kul att ha flera olika hemma,

Tråkigt nog använder jag nästan aldrig dofter, tycker det är så svårt att hitta en doft som jag älskar... :(

Har en parfymgarderob så det blir jobbigt att välja emellan dom ;)

Jag har 10 stycken, men väclar mellan 5-6 stycken av dem :) Glömmer dock rätt ofta parfym, så de räcker läääänge ;)

åh jag älskar också parfymer, har säkert 10 stycken jag växlar mellan! :) Har du tips på någon fräsch? :)

ebba

Jag har massor av parfymer, fast jag har typ 1 favvis (:

Nöjer mig med 1-2 parfymer :) Hihi har inte råd med fler.

Jag har typ inga parfymer, har 4-5 st, men ingen riktig favorit. Tycker det är så förbaskat svårt att hitta en som känns jag! Men jakten fortsätter ;D

Jag önskar att jag hade fler då jag gillar att variera mig lite :) nu har jag 4 stycken . skulle vilja ha en från viktor&rolf och en från marc jacobs.

Jag använder enbart Clean Fresh Laundry. Har svårt för "parfymdoften" som finns i de flesta. Däremot glömmer jag ofta bort att använda parfymen.

Åh Miss Dior Cherie luktar så gott :) Det är nog den parfym jag använder mest just nu :) Jag har ett par parfymer men brukar hålla mig till en parfym och så använder jag den ett tag tills jag tröttnar.

svar: ohhja, amerikanska pannkakor är kärlek!

A

Jag har också massor. Känner att jag har tröttnat på dem, skulle du kunna tipsa en parfym som luktar gott? :D

Jag nöjer mig med ett par st, använder sällan parfym då min mamma är allergisk, men ska jag iväg drar jag på mig det :)

SV: Jag är också som dig, har massor :))

svar: jaa, men vilken är din favoritdoft då? :) jag gillar godisdoft, typ inte för stark liksom lagom :) älskar typ blomdofter!

Gillar du att titta på film? Då tycker jag du ska titta in på min filmblogg och bevaka den :) Tack på förhand. http://filmskribenten.blogg.se/

Jag har flera stycken parfymer, men varierar mest mellan 4 stycken olika dofter :)

Jag äääälskar parfymer! Det är verkligen min drog! Har 21 stycken! :D

Tycker ni att det är rätt att höja skatten på fett för att få folk att sluta äta onyttigt? Och i så fall, tycker ni att vi ska göra det i Sverige? Läs mitt inlägg, "Blir smal, sluta äta smör?"

jag har tre stycken dom jag skiftar mellan, men en favorit som jag använder mest :)

Mamma

Det räcker mycket bra med bara en doft. Gör något roligare för pengarna.

förr hade jag jättemkt, sen slutade jag och hade bara en. fast nu har jag börjat bli galen igen så nu har jag väl 10 stycken haha

Definitivt, jag älskar parfymer =) har massvis. Just nu älskar jag dock en från marc jacobs - luktar sååååå gott =) å är min lyx i vardagen =)

Jag är sån som har 1-2 st av "mina" dofter :)

Min mor och jag brukar ha ett helt skåp med sådär en nio-tio olika parfymer, men nu har de börjat ta slut så vi har bara två kvar. Dags att köpa in fler, för jag älskar att variera mig!

Jag har kanske sex stycken men använder bara tre. Jag är allergisk mot starka dofter så måste vara väldigt försiktig med parfymvalen. :)

Lisa

Jag har ca 6-7 parfymer jag växlar mellan. Jag äääääälskar fruktiga dofter men på senare tid har victorias secrets parfym Coconut passion verkligen blivit en favorit, bär den 24/7, hahah :D Tyvärr känner jag inte cocosdoften i parfymen utan bara vaniljen, men den är så jädra god att det gör inget :P

Har bara två, vill att doften ska förknippas med mig ;)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: