Deborah LashCreator - Volume & CarePRODUKTBESKRIVNING:
Många ser på sina ögonfransar som sitt hår : Man vill att det ska bli längre och tjockare. Deborah har tagit fram en mascara som ger både omedelbar volym samt påverkar ögonfransarna i längden. Innehåller närande och vårdande ämnen som stimulerar den naturliga tillväxten i fransarna.

Glyco-proteiner

Detta ska vara en effektiv hårförtjockare. Det kan beskrivas som en trögflytande lösning som återfuktar och skyddar celler och vävnader genom att bilda ett segt skikt som lägger sig runt hårstrået och därmed undviker att det torkar ut och bryts.

Bio-energizer

Utvinns ur två olika typer av alger som sägs påverka hårsäckarna och gör att hårstråna växer snabbare.

Keratin
Keratin är en typ utav protein som naturligt produceras i kroppen och som finns i varje hårsäck. Ämnet används ofta i olika typer av hårprodukter och påverkar håret genom att det ökar tjockleken på hårstråt vilket ger håret en längre livscykel innan det ramlar av eftersom hårstråt blir starkare.


Jag hade rätt höga förväntningar på den här mascaran. Hårförtjockande? Nja, det märkte jag inte av första gången jag använde den. Fransarna blev dock mycket längre och det klibbade inte. Kanske måste man använda den här ett tag för att fransarna ska ta åt sig näringen? Hylsan var jätte skön att hålla i när man målade! Ska jag vara ärlig så var den här mascaran lite för "mesig" för min smak. Fransarna blev snyggt separerade och längre men inte tjockare! En helt okej vardagsmascara men till fest så vill jag gärna ha lite tjockare fransar. Kommer i butik i Oktober och ligger på 129 kronor.

s: haha, ellerhur? känner detsamma :D vill ha mer

vilka fina ögon!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: