Goldwell - Dualsenses Green True Color

PRODUKTBESKRIVING:
Du får ögonblicklig färglyster på färgbehandlat hår som känns friskt och välvårdat. Upp till 90% av färgen är kvar efter 30 tvättar! Innehåller arganolja och havtornextrakt från 100% certifierad och ekologisk produktion. Havtorn är känd för sin förmåga att skydda mot fria radikaler och glansförlust. Arganolja är det flytande guldet från marocko som är berömt för att vara otroligt näringsrikt. Fria från färgämnen, syntetisk parfym, parabener, silikon och mineraloljor. Alla förpackningar är gjorda av 100% återvinningsbar PVC-fri förpackning.

Jag har länge varit ett stort fan av Goldwells produkter. När jag provade deras serie Innereffect så vart jag helt såld. Den här serien är somsagt utvecklad av naturliga ingredienser och super ekologisk. Doften påminner mig om penicillin som man fick dricka när man var liten. Lite medicin-godis aktigt. Jag upplevde att schampoot va svårt att få in i håret. Det la sig lixom som en hinna. Efteråt blev mitt hår fruktansvärt torrt! Jag tror att mitt hår behöver lite kemiska produkter för att fungera som det ska... Haha, jag har nog misshandlat det för mycket så naturliga produkter biter inte på mitt burr. Ett bra schampoo till alla er som tänker på miljön och inte har allt för slitet hår från början. Kostar ca. 173 kronor och finns att köpa på nätet och hos frisörer. 

sv; super myys.

Just nu har jag 4st superhärliga tävlingar i min blogg!I den första kan du vinna en riktigt ball earcuff från Delicious Design.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7554/tavling-i-samarbete-med-delicious-design/I den andra kan du vinna en valfri produkt från Runns.se eller Erikasgarderob.se till ett värde av högst 250kr.

http://martinaolsson.myshowroom.se/7324/tavling-vinn-valfri-vara-fran-erikasgarderob-se-eller-runns-se-till-ett-varde-av-250kr/I den tredje tävlingen är det ett hemligt skönhetspaket från UpBrand.se som ligger i vinstpotten!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7275/7275/Och i den fjärde tävligen är det ett valfritt smycke från Smyckenby som kan bli ditt!

http://martinaolsson.myshowroom.se/7627/vinn-ett-valfritt-smycke-fran-smyckenby/Ha en bra kväll :)

Haidi is back, på en ny blogg ^^

Du kan behöva använda ett schampo med sulfater innan du börjar använda dom där produkterna, för att få bort gamla produkter som sitter kvar i håret :) Kan vara därför det känns som en hinna.

ska absolut testa det!

jag med, ska se den imorgon :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: