Augusti - GlossyBox

Igår trillade månadens GlossyBox ner i min brevlåda. Detta är min första box så jag var väldigt spänd på innehållet. Tyvärr blev jag lite besviken ... haha! Jag är nog lite för mycket "ControlFreak" för att uppskatta sånna här boxar. Jag gillar att veta vad man får när man betalar för det & köper sällan "hemliga" påsar på skönhetsbutiker för att sedan upptäcka att den innehöll allt som jag inte gillar. Med det sagt betyder det inte att jag aldrig testar nya produkter (för det vet ni ju att jag gör) men det handlar mer om att jag vill bestämma själv vad jag ska testa ... Så varför köpte jag då en GlossyBox från första början?! Jag trodde att skönhetsprofilen på hemsidan skulle fungera lite bättre så att de "lärde" känna mig och vad jag gillar. Kanske hade jag bara otur att få "Minimalist Beauty" boxen som min första box. Personligen hade jag gillat en lite mer glamourös box med lite färgstarkare produkter. Men Men, smaken är som baken! Nu har jag iallafall testat på det.
 
Innehåll: Viviere Volume fiber & Boost Spray (full size), Jelly Pong Pong Lip frosting (full size), Weleda Body Lotion, GlossyBox Lipstick, BM beauty pure mineral Bronzer.
 

Jag tycker du borde ge Glossybox några fler chanser :) Vissa boxar känner man verkligen att man är besviken på, men det brukar i alla fall vara något som man kan ha användning för. Men sedan kommer det såna fantastiska boxar då man blir super glad.

patricia

Hej, jag har länge letat efter en bra budget liquid concealer men jag vet inte riktigt vilken som är bra, har du någon tips?

Svar: Hmm.. Liguid concealer's har jag inte så stor koll på eftersom jag bara använder bareMinerals mineral concealer. Men prova Loréals! Har hört att den ska vara bra :)
Sara Sternemar

vad trist att du inte riktigt var nöjd med din box. De produkterna du inte var helnöjd med själv kan du ju alltid ge bort i present.

Jag älskade min box och har redan testat varenda pryl :)

Jag blev också väldigt missnöjd med min första box, men med de andra har jag blivit supernöjd! Denna månad fick jag bland annat en BB Cream från Loreal, vilket ska bli superkul att testa :) Förstår att du är lite skeptisk, men varför inte ge det en till chans? :)

Hej! Vad använder du för kamera och objektiv? :) skulle bli jätte tacksam för svar! Kram<3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: