NYHET - Batiste Lace

Har du hört talas om Batiste torrschampo? Schwarzkopf utvecklade Batiste under 70-talet. Sedan 2004 har det varit ledande i sin klass i England. Jag testade Batiste Wild för ett tag sedan, tyvärr blev jag inte övertygad om dess fantastiska egenskaper, även om designen på flaskorna är to-die.for. Eftersom jag är brunett så fungerar inte dessa torrschampon speciellt bra på mitt hår. Det ser ut som att jag har massa grått damm i hårbotten , Hur mycket jag än borstar och gnuggar så går det inte riktigt in. Jag är medveten om att man ska spraya försiktigt i hårbotten och lägga ett lager hår över för att dölja, men tyvärr gick det inte att sudda bort det gråa på det sättet. Riktigt tråkigt då jag gillar doften hos Batiste Lace. En blanding av bär & mysk som känns väldigt sofistikerad & elegant. Jag rekomenderar den här produkten till er med ljust hår. Finns att köpa på Kicks eller Åhléns för 69 kronor.
 
Caroline

Det finns varianter av Batiste torrschampo för mörkare hårfärger, vet inte om de gör så mycket skillnad men det kan vara värt att prova :)

hihi, dom e så snygga nu i höst också! :D

Har du testat den batiste som är gjord för brunetter? Jag har inte, men vore ju fint om det fungerade :} Kram!

Carolin

Jag använder den för de med mörkbrunt hår, funkar jättebra, den luktar inte lika gott som vissa av de andra men man blir inte grå i hårbotten i alla fall :) Vet precis vad du menar.

jag har testat den och tycker den är helt okej :)

Lina

Tycker inte om den alls! Har samma problem som dig

Batiste funkar hur bra som helst på mig som har ljust hår! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: