10-årig modell

Thylane Léna Rose Blondeau är en fransk fotomodell på 10 år (!) som gick sin första visning som 4-åring för Jean-Paul Gaultier. Hennes bilder i franska vouge har kritiserats hårt både i Sverige och utlandet för hennes kraftiga makeup, kläder & poser. Kritiker hävdar att hon har porträtteras på ett "allt för vuxet sätt".Vad tycker du om dessa bilder?

Inte okej. Jag hade aldrig tillåtit mitt barn att posa så iallafall.

svar: naw, tack så mycket! :)

Lene

Tkr de e coolt! Nytänkande!

frida frost

Alldeles för mycket fokus på hennes sexuallitet, något hon troligtvis inte har hinkvis av. Nää, inte okej. Inte för att jag är någon slags strikt kärring, men det här tycker jag är åt helt fel håll och förstår inte hur någon kan gilla detta. Hon ska inte behöva tänka så här mycket på utseendet och ingen ska sitta och kolla på henne och tänka hur snygg hon är. Hon är trots allt 10år...

Helt sjukt tycker jag.

Jag gillar verkligen hur din personlighet framstår i din blogg, du verkar inte vara som alla andra om man säger så! Har en tävling på min blogg som jag tror att du har stor chans att vinna, kram!

förstår det, ahhaha ;)

Hon är verkligen helt fantastisk på bild men det ser samtidigt så himla udda ut med små barn i dessa miljöer, poser och outfits!

Att hon arbetar som modell skulle kunna vara ganska harmlöst, men det kan också vara motsatsen. Det är dock svårt att veta hur man skall se på saken. Jag vet ingenting om hur hennes föräldrar är, hur hon uppfostras, vad hon har för bild av modellandet, hur det påverkar hennes inre osv.

Jag är helt emot barnmodellande! Det räcker väl med att de flesta tjejer får komplex när de växer upp, man behöver ju inte sätta sitt barn i en sådan industri. För jävligt.

Kim

Sv; Tack så mycket!Måste säga att jag tycker att bilderna är ju riktigt läckra, men jag tycker ändå inte att det är okej. Som Marre säger, inte ska man behöva ge även små barn komplex.

Inte okej. Hon är för liten. Hon ska sitta och leka, inte sminkas och allt. En 10 åring ska inte använda så mycket smink och tvingas till att tänka på sitt utseénde

Anonym

Förstår inte varför alla wainar?? Hon e snygg? Låt henne :S

Ida

Visst är det inget lekande barn på bilderna direk.. men jag tycker de är snygga, hon är ju så söt!

Jag tycker att barn ska få vara barn så länge de kan och får. :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: