Gillette Venus - ProSkin

Ett pressutskick från Gilette Venus landade i min brevlåda för någon vecka sedan. Det innehöll två rakhyvlar, ProSkin Sensitive och ProSkin MoistureRich samt en rakgel, Satin Care Pure and Delicate. Här får ni ett litet utlåtande om produkterna.
ProSkin Sensitive -

Anpassad för känslig hy. Den har fem blad och en skyddande fuktremsa för att minska irritation.
Jag tycker den här rakhyveln är helt magisk! Det känns inte ens att man rakar sig! Hyveln glider lätt på benen och det är otroligt svårt att skära sig med den här eftersom den följer så bra. Stort plus för att det är fem blad då all stubb verkligen rakas bort. 188 kronor.

ProSkin MoistureRich -
Skapad för torr hud. Har tre rakblad med inbyggda rakgelremsor som skyddar huden och ger glid.
Den här hyveln förstår jag mig inte på. Det känns som att dom satt fast två tvålbitar på sidorna och det blir klibbigt när man försöker raka sig med den. Upplevde att den snarare torkade ut min hud mer än den tillförde fukt. 188 kronor.

Proskin Satin Care Pure and Delicate -
En rakgel med formula utan parfym eller färgämnen för att ge en skonsam rakupplevelse.
Den här rakgelen känns ganska onödig. Ingen doft, ingen färg ... Tråkig! Om man står i duschen så spolas gelen lätt bort från benen så jag rekomenderar att man stoppar duschen under rakningen eller använder den i badet. Huden blir dock silkeslen efteråt så för er torrisar så är detta en bra produkt att kompletera med. 25 (75ml) & 48 (200ml) kronor.

Den första låter som något jag hade kunnat pröva. Är annars så rädd för dom här rakhyvlarna.En gång efter att ha rakat mig hade jag tydligen skärt mig & inte märkt vilket sedan resulterade att jag nästa dag vaknade med en MEGA stor "blåsa" som sedan var tvungen att skäras upp med en skapel på sjukhuset! Haha..

är också nyfiken på den första, kanske värd att testa :)

låter bra :D

Hoppas du haft en toppenfredag :) Min har vart great, tog årets första löparrunda, skönt att kunna börja träna utomhus igen.

Har du några planer för helgen? eller gör du som jag och tar den som den kommer :)

nu är det så att jag drar till thailand i 3 veckor, så det blir inget svarande på kommentarer, men kommer uppdatera bloggen så ofta jag kan så, läs den ändå :) kram & hörs senare :)

TAck, vilket bra inlägg =)

Har aldrig riktigt förstått mig på det där med rakgel, överhuvudtaget! Tvål går lika bra haha :)

Jag har haft en sån med tre blad och "tvålsaken" på hyveln, jag tyckte att den "tog" slut fort, för den ligger ju i duchen sen och när den får vatten på sig coh blir fuktig så används den om och om igen, vet inte om alla har sina hyvlar i duschen men jag brukar ha det, även om den är i ett hörn...jag gillade den inte heller så mkt.Men den med 5 blad skulle jag vilja testa. Tycker aldrig att hyvlar verkligen tar bort allt hår, när jag är hos min pojkvän använde rjag hans hyvel för jag tycker att alla kvinnliga hyvlar är så delikata! haha.

ska testa den för känslig hud eftersom den verkar bra :D

Är lite sugen på att testa den för känslig hud då den verkar bra :) Blir också lätt irriterad på huden efter rakningen så den verkar låta bra :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: