Golden Glitz

IsaDora har kommit ut med en ny serie som heter Wild West. Inspirerad av klippiga berg, taggiga kaktusar, och vilda hästar! I kollektionen ingår Bronzing powder i fyra olika nyanser, en Eyeshadow Trio i nyansen Leopard, Smooth'n shine i nyansen Praline, Glow stick blusher i nyansen Bronze kissed, Perfect moisture lipstick i nyansen Golden glitz och Spray-on bronzer. Här nedanför ser ni ett urval av produkterna.

Jag testade Perfect Moisture Lipstick - Golden Glitz och det är verkligen en enda stor glitterbomb. Jag hade önskat att glitterkornen var lite mörkare. Läpparna blev väldigt ljusa men det kanske beror på att jag är mörk? På en blond tjej kanske formulan inte alls ser såhär ljus ut utan mer "gold" som de utlovar. Det doftar ingenting vilket jag tycker är tråkigt då jag älskar läppstift som doftar gott! Jag tror inte att det här kommer bli en personligfavorit. Jag är mer för glitter på ögonen istället än för på läpparna. Finns i butik från v. 10-20 och läppstiftet kostar 119 kronor.

Jag har inte direkt fastnat för denna serie, själva vinklingen är inte riktigt min kopp te. Det känns liksom inte heller nyskapande.

Det är också något med att namnet påminner om westerncowboys medan produktnamnen speglar något helt annat - en petitess dock, kan tyckas.

Stiftet ser dock härligt ut!

Läppglanset lär man ju nästan ha :))

Snyggt!sv: tack :) pepp är alltid välkommet!

Ser snyggt ut!

Vilken spännande serie, läppstiftet var super läckert!http://bloppfashion.se

Tusen tack för pushen =)Jag tycker du passade jättebra i detta =) Måste kika när de kommer, gillar glitter :P

Tyckte att det var riktigt snyggt men så älskar jag glitter också! :)

Kikar in och säger hej. Äntligen fredag imorgon, som betyder ledighet med hela familjen samlad för oss :)

Tacos, film, mys och annat smått och gott på schemat. Har du några helgplaner?

Ida

Jag tycker läppstiftet såg fint ut på bilden, jag är själv ute efter ett glittrigt. Jag är själv ljus så jag var rädd att det liksom skulle bli för ljust på mig, men jag ska nog våga mig på ett med glitter iallafall! :)

åh älskade färgen på läppstiften!

skitfint :)

Shit vad snyggt!

snygg färg!!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: