I Love ...My Cherry Sweetheart

Jag blir alltid enormt godisugen när jag smörjer in mig med den här. Tänk dig dom där sura körsbären som finns att köpa i lösgodishyllan. Exakt så doftar den här lotionen från I Love Cosmetics. Krämen går lätt in i huden och kommer i en smart pumpflaska. Pumpen känns mycket hygieniskare än en burk då man slipper stoppa ner fingrarna vid varje applicering. Inga fingrar i förpackningen = mindre bakterier. Mina ben och armar blir lena och glansiga av den här lotionen. Ett litet minus för att doften försvinner så snabbt från huden. Den goda körsbärsdoften känns som bortblåst efter en kvart... Trots det så är det här en klar favorit hos mig. Vad mer kan jag säga? I Love My Cherry Sweetheart Finns att köpa hos Beautyzone för 69 kronor.


åh, det lät som att den verkligen luktar gott :)

Jag har I Love... Mango & Papaya shower gel hemma. Älskar den, luktar ju som en påse tutti frutti när man duschar! :D

Åh! Jag fick hem raspberry & blackberry idag, en showergel och en peeling! Köpte på Nelly för samma pris faktiskt :) Riktigt bra då det är grymt stora förpackningar!

åh, vill ha !

Fanny

Heeeelt underbar serie! Har mango & papaya bodylotion, raspberry & blackberry handmoisture och coconut body scrub. Fantastiska allihop! Tycker med handen på hjärtat att I love's coconut serie luktar godare än body shops. Kvaliteten kanske inte är densamma på just scruben (tycker dock att I love's bodylotions är bättre) men doften och priset är ju till dess fördel!

ooh gotta have!

Har fått två produkter, har testat Strawberry shower gel och har body scruben med samma doft i badsrumsskåpet. De doftar väldigt gott men tror jag gillar krämerna mer eftersom doften sitter inte i lika länge när man sköljer av dem helt enkelt. Men annars var de helt okej! :)

Hallojs! Hoppas att du har en underbar fredagskväll :):) Lust att vara med i dagens blogg? Och/eller göra ett bloglovinbyte? :):) KRAM.

http://nojjz.blogg.se

Nej det har jag inte men jag skulle vilja testa. Kan man köpa den i någon butik här i Göteborg eller går den bara att beställa? :)

vet du en bra återfuktningskräm för ansiktet som inte kostar så mycket? :)

Jag har: I Love...Tropical Paradise Bubble Bath & Shower Crème. Verkligen bästa duschkrämen, påminner så sjukt mycket om utlandet, varma soliga dagar utomlands. Känns som att man står i en fuktig och varm regnskog varje gång men smörjer in sig med den. Helt klart min absoluta favorit!!!

fia

fin blogg du har:)

allt härligt med dig idag då? :)

Emy

Verkar lukta riktigt gott!Så fin blogg du har! Hur länge har du bloggat?

En liten fråga; Har du testat ögonfransförlängning någon gång? I så fall, funkade det och vilket märka var det? Kram!Ps. Vill du göra bloglovinbyte så lägg till mig här; http://www.bloglovin.com/sv/blog/2681438/sannalitensse och skriv vilken följare du blev så följer jag dig direkt! Sicka gärna med din länk också :)

älskar denna serie!

Låter bra :)

Jag har testat massor med I love produkter.Apelsinchoklad-duschgel, karamell lipbalm, mango lipbalm + body butter, Vaniljglass-lotion och handkräm från Raspberry serien. Jag älskar de här dofterna. De är verkligen I love!

Hej kära du. Just nu har jag en liten tävling/auktion på gång& det skulle vara kul om du kunde hjälpa mig att sprida vidare! Vill självklart att så många som möjligt ska veta av tävlingen.Tacksam för din hjälp / annars struntar du i min onödiga kommentar bara :) Kram

Hej kära du. Just nu har jag en liten tävling/auktion på gång& det skulle vara kul om du kunde hjälpa mig att sprida vidare! Vill självklart att så många som möjligt ska veta av tävlingen.Tacksam för din hjälp / annars struntar du i min onödiga kommentar bara :) Kram

Jag är tokkär i mitt bodybutter "Mango&Papaya från detta märke =) Doften är himmelsk!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: