Paul Frank Lip smacker

Lip Smacker har under åren samarbetat med en rad företag. Nu lanseras fler produkter i kollektionen mellan Paul Frank och Lip Smacker. Varumärket Paul Frank omfattar i vanliga fall kläder och accessoarer som pryds av deras symbol/profil - Julius the Monkey.


Jag har testat Chachi’s Fried Ice Cream Lipgloss & Julius Strawberry Banana Lipbalm. Jag blev förvånad över hur starkt dom faktiskt doftar. Strawberry Banana är min favorit, den får mig att tänka på sommar och söta smoothies. Fried Ice Cream doftar lite för starkt för min smak. Tänk kaffe/choklad glass. Stort plus för förpackningarna som är barnsligt gulliga! Finns att köpa på b.la Åhlens, Kappahl och Kicks. För en lipglossburk får du betala 49 kronor och ett stift kostar 25 kronor. Är nyfiken på Clancy's Cotton Candy & Julius Coconut Cream som också ingår i sortimentet. Kanske blir mitt nästa köp?

Jaa, fy sjutton!Jag har aldrig testat något Lip Smacker, men det låter ju helt underbart! :D

sv. ja jag hoppas de ja me =(

så läckert, jag har mycket paul frank kläder till min lille =)

så söta

Åh vad söta =) Ska kolla in dessa när jag är i GBG till helgen =)

Super söta förpackningar :)

Hej, vill du tjäna pengar på din blogg? Isåfall kolla in på min blogg www.jjessicalindberg.blogg.se för att se hur du gör! :)

Jag var lite skeptisk mot detta i början, men nu efter 3/4 dagar så har jag tjänat ca 560 kronor, och jag har knappt några läsare. Helt otroligt:)

Bra pris med ju :)

Bara för att förpackningen är så söt så vill man ha!! :P

tack sötnos! allt bra med dig idag? kram

ooh jag hjärtar paul frank!

åh det där måste jag köpa :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: