GOLDWELL - Colorglow IQ Color Hairmasque

Det här är en helt underbar hårinpackning från Goldwell. Provade den för första gången för någon dag sedan och mitt hår blev silkeslent! När jag öppnade burken blev jag glatt överaskad, innehållet är rosa! Påminner om en fluffig mjukglass. Doften är fräsch och god och stannar kvar i håret efter ursköljning. En prisvärd hårinpackning som jag absolut rekomenderar. Finns att köpa hos frisörer och på utvalda hemsidor som te.x Lyko.se för 169 kronor.

Måste testa!

Rebecka

Sjukt fina bilder :-D ska testa den för den verkar bra!

Sv: Tack! Älskar den :)

Sv: Hen som i Han, Hon, Hen. Istället för att kalla någon "den" eller "personen" kan man använda ordet hen. Jag använder hen till en del vänner jag har som inte vill definieras som han eller hon. I och med att jag har många vänner som ställer sig utanför könsnormerna är hen ett bra ord för min del.

Hao

Har följt din blogg skitlänge :) Intressant för varje dag!

Vad luktar innehållet? jag tänker på jordgubb när jag ser på bilden, haha.Läste för några månader sen att du, som jag tror, testade goldwells dualsenses märket? är den bra? den verkar jättebra pga att det inte finns sulfater o så i den serien.svar: hehe att spara så mycket och ha de i handen e en underbar känsla :D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: