Barnängen Torrschampo Cotton Fresh

Barnängen har nyligen lanserat sin nya hårvårdserie "Cotton Fresh". Serien består av ett rengörande schampo & för första gången lanserar Barnängen även ett torrschampo som absorberar överflödigt fett från hårbotten och ger en fräsch effekt en extra dag. 
 
 
Jag har lagt beslag på torrschampot & här kommer min recension. Flaskan är väldigt snäll & söt i designen, en typisk barnängenlook. Jag var lite orolig för att torrschampot skulle lämna kvar "vittmjöl" efter appliceringen, men så blev inte fallet :} Håret blev verkligen fräscht & luftigt! Inget vitt så långt ögat kan nå. Perfekt eftersom jag har mörkbrunt hår & inte vill se ut som en dammigt spöke i hårbotten... Doften påminner mig om tvättmedel blandat med lite citron. Helt okej! Även om jag hade önskat att den hade doftat som Cleans Showerfresh ... Haha! Flaskan kostar bara 35 kronor & finns att köpa i dagligvaruhandel. Ett riktigt fynd!!! 

sv: Tack så jättemycket :}

Är det bara jag som tänker på massa bebisar när jag ser märket "Barnängen"? haha

Tack :) allt bra?

Jag har aldrig använt torrschampoo faktiskt! Den här var ju onekligen billig! :) Kanske blir till att prova! :D

Åh, det måste jag testa! :D

Den får det bli nästa gång :)

Hihi tack så mycket!

Kanske ska testa denna då för det låter som att den doftar väldigt gott. Brukar annars köra på Batiste som doftar fantastiskt och funkar super :)

Sv: Ja, kul att du också gillar det! Jag såg på bloggen att du också använder Dermalogica i ditt arkiv :)

Ha en fortsatt fin dag!

Åh vilket bra tips, måste provas!

Visst är dom söta!;)
Allt bra med dej idag?:D

Delta gärna i min tävling där du kan vinna ett smycke från parati.se (suuuuuper enkla regler!!) :-D Direktlänk -> http://linnhahne.blogg.se/2012/october/tavling-vinn-smycke.html#comment

oj va kul att dom oxå hängt på trenden och gjort ett torrschampo, det måste jag absolut testa
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: