Celcius

Celsius har utvecklat en hälsosam och uppfriskande dryck som förbränner kalorier utan att ge avkall på smaken. En bra funktionell dryck för människor som gillar smaken hos läsk, effekten av energidryck eller kaffe men som inte vill ha de där extra kalorierna eller kemikalierna som finns i dessa drycker Tips - Drick en celcius innan din träning så orkar du mer & får ut mer av din träning.
 

Visst låter det lite för bra för att vara sant? Jag är en typisk "sucker" för alla mirakelprodukter på marknaden så jag blev överlycklig när jag vann ett "provapå" kitt på deras facebooksida. Celcius innehåller bl.a 7 olika vitaminer, krom, grönt te, ingefära, guarana & koffein så det är faktiskt inte konstigt om man blir en aning piggare. Kanske inbillar jag mig själv att jag får mer energi? Hursomhelst gillar jag smaken av drycken & den gör mig mer "taggad" innan jag går & tränar. Mina favoritsmaker är Citron/Lime, Cola & Vilda bär! En burk kostar ca. 25 kronor & finns att köpa på gym, Ica Maxi & hälsokostaffärer. 
 
Har du smakat celcius? 

Är man koffeinkänslig ska man ta det lite lungt med dessa ;)

Men jag brukar ta en när jag ska träna på morgonen så är jag pigg hela dagen sen :P haha

Tina

Gud dom e så siickt goda! Älskar colan!

SV: nam nam nam :)

Har varken smakat eller sett dem dryckerna:)

Loveee it! :D

sv. Tackar! :)

svar: Det är från By Malene Birger, finns inget finare halsband:))

Hmm, tycker att sånt där är väldigt skumt och jag tror inte att man kan bevisa någon effekt direkt. Det är nog mer psykiskt i så fall, ära vare placeboeffekten ;)

anonym

Älskar dessa och drack dom alltid förut, men är känslig för koffein, blev illamående och helt skakig och yr pga koffeinet, kan inte dricka kaffe heller eller te.. men man får verkligen energi utav dessa och älskar jordgubbssmaken!

intressant, har inte sett de tidigare!

Jag har två kompisar som kollapsat efter dessa!

Hm? låter för bra för att vara sant, men man kanska skall testa? =)

Jag älskar celsius och tar nästan alltid en innan träning! Favortierna är Citron/Lime, Persika/Mango och Vilda bär. Förtså hur besviken jag blev igår när de beslagtog min celsius när jag skippade träningen och gick på HIF-IFk istället! :(

Har aldrig smakat faktiskt :)

Mina favoriter är apelsin och vilda bär och jag har fått för mig att de funkar och ger mig mer energi, dricker alltid några klunkar innan träning :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: