Gossip Girl - The fragrances

Gossip Girl är tv-serien som förtrollade många ungdomar när den först visades i USA 2007. För er som inte sett serien så kan jag berätta att den handlar om nästa genaration av Manhattans elit, societet och unga fashionistas. Vi får följa deras jetset-liv och alla maktkamper där stora som små hemligheter avslöjas. 
 
Nu ska det lanserats två dofter som fångar "The Gossip Girl-lifestyle" Dofterna riktar sig till dagens unga ambitiösa kvinnor som har smak för lyxiga produkter och trender. 
 
 
Gossip Girl XOXO - Blå flaska
Den unga kvinnans version av överdådig passion och en extravagant livstil. Den friska & krämiga blomsterdoften virvlar runt med en mjuk blåbärsnot. Tillsammans skapar de en världsvan doft med ett romantiskt dofthjärta.
Brownsugar tycker - När jag först sprayar på doften så förs mina tankar till en billig drink. Doften av alkohol är väldigt stark & det tar ett tag innan den avtar. Efter ett tag tycker att den doftar godis! Blåbärsgodis med inslag av vit choklad & vanilj . En väldigt söt doft som jag tror skulle passa dagens högstadietjejer perfekt. 
 
Gossip Girl Spotted - Rosa flaska
Sprakande & blommig havsdoft , svag citrus beslöjad av en ton med mjuka blomsterblad. En fräck skvätt av friska bär är hjärtat i doften och ger den sin rosenrosa ton. 
Brownsugar tycker - Den här doften påminner mig om våtservetter som man får på restauranger utomlands. Citronig & orientalisk. Lite för "damig" i doften för min smak. Tror att min mamma skulle kunna använda den här. 
 
 
Jag har inte fått information om pris eller lanseringsdatum ännu, återkommer med det i detta inlägget när jag vet mera! Fångade någon av dofterna ditt intresse? 
 

de ser ut som om de luktar mega mums!!

Härligt att du är så ärlig i dina recensioner och inte bara säger "doftar underbart blablabla" .. :p

Håller med Anna! Härligt med ärliga härliga recensioner. :) Man kan inte tycka om allt. Även kul att du rekommenderar dem till olika typer av personer.

Haha, blev ju inte jättesugen på att köpa ;) Håller med de ovan, känns skönt att man kan lita på att du är ärlig i dina recensioner :)

Behöver din och allas hjälp!
Sprid kunskapen om tjejsjukdomen Endometrios.
Det är det jag bloggar om och har nu gjort en sida på facebook.
Gilla sidan eller dela den för att hjälpa oss som lider.
Kanske är det du som sitter där hemma med mensvärk men tror att det är "normalt" då kan jag säga det direkt att det INTE är normalt att ha mensvärk. Här är länken till facebook : https://www.facebook.com/pages/Minendo/377879315614381 eller om ni går in via min blogg och läser där.

Detta är ingen reklam om att vinna saker utan detta är verkligen på allvar. Jag har bestämt mig och tänker inte sitta och hålla käft.
Tjejer måste få hjälp i tid!

Gör det du kan. Tryck på länken och dela.

Åh vill ha :D

Hejsan!

Behöver din hjälp, skulle vilja att du gav mig din röst. behöver 30 röster och din betyder :D hoppas du vill hjälpa mig :D

NUMMER 3
http://blogofphoto.webblogg.se/2012/september/finalisterna.html#comme

Fin blogg! :d

Åh spännande! Den blåa verka dofta jätte gott, speciellt med din beskrivning blåbärsgodis med inslag av vit choklad & vanilj.

Du tar alltid så fina bilder! Dom ser alltid så genomtänkta och planerade ut, och redigeringen är så fin med det ljusa!!! :) :) Inspirerar gör du - både med dina bilder och med allt du skriver om!

ÅÅh vill ha de bara för att jag älskar Gossip Girl! Har börjat kolla på det igen nu :)

Så himla fina och inspirerande bilder!! :)

Ebba

Jag MÅSTE ha den blåa!!! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: