Lily Lolo Mascara

Äntligen är jag tillbaka i Sverige efter en fantastisk vecka i Turkiet! En hel hög med paket väntade innanför dörren, Ni kan se fram emot massa beautyinlägg de närmsta dagarna :}
 
 
Först ut är Lily Lolos nya familjemedlem Lash Alert Mascara. Alla Lily Lolos produkter är skapade enligt principen naturligt vårdande kosmetik. Produkterna är tillverkade av de allra finaste mineralerna och mest naturliga ingredienserna och är icke-djurtestat (BUAV* godkänt). Jag upplever den här mascaran som frukstansvärt naturlig. Det känns inte ens att jag bär mascara, det syns knappt att jag bär mascara, på ett possitivt sätt. Fransarna blir naturligt långa. Den här mascaran är väldigt blygsam, för er som gillar den naturliga looken så tycker jag absolut att ni ska investera i den här, perfekt vardagsmascara när du inte vill se sminkad ut. Personligen föredrar jag maffiga fransar framför naturliga, men om jag ska jobba på dagis eller inom vården så passar denna perfekt! I produktbeskrivningen stod det att man kunde dra på lite extra om man ville skapa en kvällslook, tyvärr gjorde det ingen skillnad på mina fransar. Jag tycker fortfarande att den är för naturlig för att användas som kvällsmascara. Ni hittar Lash Alert hos Apoteksgruppen eller på Brallis.se för 195 kronor. 

Oh - vad härligt med massa paket som väntade innanför dörren :) Bra recension också, naturlig mascara, hmm, kanske passar mig då eftersom jag inte gillar överdrivet mycket mascara!

Doris

Välkommen hem, saknat dig på bloggen. Så naturligt o snyggt.

Ja, det var nog tur att de inte var medvetna om vad det stod:p Hoppas du också har haft en grym resa!

Sv: jag håller med dig! Och visst är Sofi otroligt vacker och en stor stilförebild! :)

Härligt med många kommande beauty-inlägg det ser jag fram emot!

Ha en underbar fredag!

Vilken mascara! Det ser så naturligt ut!

Sv: Tack! Har lånat min kusins locktång, den är superbra! :)

Vad härligt med semester! :)

sv: de vart riktigt smaskigt med!

Hej, vilken jättefin blogg du har! Gillar din design!! Ha en grym helg :).
Kram

låter som att det kanske kan vara något för mig... :D fast tyckte nog 195 var lite dyrt för en vardagsmascara!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: