Lily Lolo Natural Lipstick - Desire

Lily Lolo har nyligen släppt en läppstiftskollektion vid namn Natural Lipstick. Där hittar vi sex naturliga läppstift som bland annat innehåller vitamin E och rosmarinextrakt som ska skydda och vårda läpparna. Ni som känner till Lily Lolo sedan tidigare vet att deras produkter är tillverkade av mineraler och andra naturliga ingredienser, dessutom icke-djurtestat. Jag har lagt vantarna på stiftet "Desire". Deras mest dramatiska & fylliga nyans som ska ge läpparna en intensiv finish. Personligen så hade jag önskat mig en mer dramatiskt färg. I förpackningen ser läppstiftet mörkt & fylligt ut, på läpparna faller det dock lite platt. Nyansen ser mer "bärig" ut än mörkröd som jag hade önskat. Formulan är väldigt krämig och den "blöder" lätt ut från läpparna om man inte applicerar puder på dom innan man färglägger med stiftet. Tyvärr kommer jag inte köpa detta stift igen då de inte riktigt levde upp till mina förväntningar. 

 

 

Har tjuvkikat lite på de andra färgerna i kollektionen & om jag mot förmodan ska köpa ett till stift så lockar Intense Crush & Love Affair. Två lite mer neutrala stift med fina nudetoner. Finns att köpa hos Nelly.se, Brallis.se, Lenson.se m.fl för 159 kronor. 

Borde använada mer läppstift egentligen, men jag är lite bekväm av mig och tycker det är jobbigt att greja med läppenna och fylla på läppstift snyggt under hela dagen/kvällen. Det är lättare att bara plocka fram Försvarets hudsalva och kleta på ett lager..

Bra, gör du?

åå älska läppstiftet!

Så fin färg!

Trist att det inte var lika fint på :( färgen på bilden ser ju jättesnygg ut!

Åh det verkar som det bara fanns toppen saker med det där läppstiftet ju :D asnajs! Måste testas! Diggar verkligen att det ej är testat på djur!

Tack för bra tiips :D

sv: Åh jag med :D så himla kul spel, kan typ sitta med det hela dagen ibland xD inte bra, inte bra!
Allt bra med dig annars?

wow vilket läppstift =) love it!! passar ju verkligen dig =)

Snyyygt! Gillar den liksom hallonröda färgen på läpparna :)

Har precis också köpt mig ett nytt läppstift fast från Mac. Bare Again tror jag att det heter och är himla snyggt. Älskar nämligen ljusrosa/aprikosa läppstift:)

Åhå, grymt snyggt resultat! :)

snyggt! måste bli bättre på att använda läppstift!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: