Julklapp från Sannasrum!

December börjar lida mot sitt slut & vad passar inte bättre än att starta det nya året med en helt ny bloggdesign? Julklappen delas ut av Sanna (som även gjort min design) & tillsamans skräddarsyr ni din blogg precis som du vill ha den. Bloggdesignen gäller endast blogg.se-bloggar. Hon är magisk med koder & värdet på hennes designer ligger runt 500-lappen (även om jag tycker att hon är värd mycket mer pga. duktig). Kolla in hennes tidigare jobb här  
 
 
Svara på frågan nedanför & du är med i tävlingen
- Vad bloggar du om? 
Glöm inte mailadress
Psst.. Gilla SannasRum på facebook för pluspoäng! 
 
Grattis Sanna!

Men JAA! Jag är med, skulle så himla gärna vilja uppdatera bloggen men det är ju det där med att ha tid och ork att komma igång. Jag bloggar om skönhet, såklart :)

Självklart är jag med! Jag bloggar om skönhet och är verkligen i behov av en ny design. Bloggar för tillfället på devote men har funderat på att byta till blogg.se just för att kunna ha en riktigt fin design som skulle lyfta bloggen mycket. Den här tävlingen vill jag verkligen vinna! :)

Åh, vad fantastiskt det hade varit med en ny bloggdesign i julklapp! Det är något jag har önskat mig i flera månader men inte själv tagit tag i och nu när ett nytt år snart är kommen känns det ju extra passande.

Min blogg handlar till större delen om mitt liv som ensamstående mamma i med och motgång. Skriver om mina studier, mina projekt och de arbeten jag har då jag exempelvis driver en hemsida för unga föräldrar och det årliga eventet Mammamingel här i Norrköping. Bjuder även på en hel del tips, tävlingar och recensioner!

Kram Sanna

Lotta

Jag är med!
Har tyvärr ingen blogg

Men oj vilken vinst. Min blogg behöver helt klart ett ansiktslyft, och det vore toppen med förändring. Jag bloggar om allt från katter, familjen till hudvård och smink. Nu håller jag tummen.

vilken rolig tävling, jag bloggar om natulig skönhet, böker och te, smink och hårvårdstips. Kram och god jul

Min blogg handlar mest om min vardag med inslag av massor av fotografi som är mitt största intresse! Jag använder min blogg som en dagbok så att jag ska kunna gå tillbaka och titta under alla år! :)

Jag bloggar om mitt liv, tankar, musik fast främst om USA! Jag ska åka som Au pair till USA i mars, så det här är min enda "kontakt" med vännerna, kollegorna här i gruvan (jo jag är gruvtroll med ;)), familjen osv. Min brors tjej tvingade mig att skapa en blogg eftersom jag enbart twittrar så är ju bloggen perfekt.

Dvs. Jag bloggar om mitt knasiga liv, reser som en tok, men främst om USAflytten :)


Ps. skulle gärna gillat henne på facebook, men har tyvärr tagit bort min facebook för ett år sedan. :/

Jag bloggar mycket om IB-programmet (ett internationellt gymnasieprogram) och fotografering. Annars handlar det mest om mitt liv!

Jag bloggar om mitt vardagsliv som innebär mycket fotografering och hästar. Men jag bloggar om lite allt möjligt med mål att min blogg ska passa alla :) Jag gilalr redan Sannas Rum på facebook :)

Jag bloggar om mitt vardagsliv som innebär mycket fotografering och hästar. Men jag bloggar om lite allt möjligt med mål att min blogg ska passa alla :) Jag gilalr redan Sannas Rum på facebook :)

Gryyym vinst! Jag bloggar mest om skönhet, och då speciellt mycket om de akrylnaglar jag själv bygger :)

Jag bloggar om lite allt möjligt :3 Vardag, foto, husdjur, hästar, Eric Saade, tips, bakning... !

Jag bloggar om min vardag på Strömsholms Ridsportgymnasium! :)

Men jösses! Detta är ju precis vad jag önskat mig under alla mina bloggår! Jag bloggar visserligen inte på blogg.se men kan lätt tänka mig att flytta om jag får hjälp med designen. Jag har ingen aning om vart man kan vända sig för att få hjälp till en vettig peng. Såklart bloggar jag om skönhet - men min blogg är inte så skön designmässigt direkt... faktiskt rätt ful så jag har försökt tänka att det är innehållet som räknas. Men jag ändrar gärna på det tänket framöver... inte för att jag tänker skriva sämre men du förstår vad jag menar?

Jag är gärna med! Jag bloggar om smink och skönhet :)

Hon är riktigt duktig ^^ Sköter dock min design själv så är inte med i tävlingen :)

Jag bloggar om min vardag mest ^^

malin svensson

jag bloggar främst om mode, men även lite annat. kallar bloggen för en insirationsblogg, för det är vad jag vill dela med mig av, inspiration! :) Har gillat på fb. https://www.facebook.com/malin.svensson.35

Jag bloggar om det mesta som händer i mitt liv. Men jag försöker fokusera på min träning som var orsaken till varför jag började blogga. Jag har också ett väldigt stort intresse för foto så mina inlägg består också utav mitt fotande. Det kan handla om jobb som jag gjort eller bilder som jag bara tagit här hemma för skoj skull.

Jag bloggar om mitt liv tips på produkter jag använder

Gillat på facebook med namnet Helena Lindgren

Kram

Jag bloggar om min konst, vardag, foto och lite annat in i mellan.

Johanna K

Jag skriver om skönhet och välmående men även om min smyckesdesign. Just nu har jag inte några inlägg publicerade för allmänheten då jag helst vill ha en snygg design innan, haha :)

Jag är med! Bloggar ej regelbundet men skriver bl.a om inredning och skönhetsprodukter jag upptäckt. Gillar på FB under mitt namn ovan

Är ju inte den mest aktiva med bloggandet men jag känner att året 2014 blir min nystart. Jag vill hädanefter att mitt bloggande ska handla om hur det är att vara diabetiker (framför allt ung diabetiker) men även blanda in fest, diy shopping och annat skoj! Vore perfekt med en ny bloggdesign för att få en nytändning!
KRAM!

Här bloggas det om en av de viktigaste sakerna i livet ;) Sötsaker för det allra mesta ibland kanske det kommer komma något matrecept med man vet aldrig!
Jag älskar Sannas designer och använder mig av en av henns gratis designer just nu, så att få en helt egen hade ju vart rena drömjuklappen! Sprinnger till FB och trycker på alla gilla knappar jag kan hitta!
// Malin

Jag bloggar om foto, min vardag, men även lite inspiration, kläder och tips om allt möjligt dyker upp då och då! :)

Jag är gärna med. :)

Jag bloggar om min vardag och bilder därifrån, musiktips inom rock och metal, festivaler, konserter, resor, shopping, serier
och tipsar om det jag gillar och tycker är intressant. :)

Hade varit så kul med en ny och snygg bloggdesign,
kan inget om koder och hur man fixar en header,
så att få en egen design hade varit rena drömjulklappen. :)

Gillar Sannasrum på Facebook: Malin Gustafsson

Hoppas på tur.

ema

Åhh jag är med!!
Tog nyligen bort min blogg av pågrund av att jag tyckte den var så jävla ful haha.
Jag bloggar mest om min vardag och saker jag inspireras av som musik och olika människor som uppnått saker i livet, det är ett sätt att pusha mej själv. Håller tummarna!

Anonym

åh! det här önskar jag mig :) håller tummarna!

Emma

Anonym

åh! det här önskar jag mig :) håller tummarna!

Emma

Åh! Det här vill jag verkligen vinna då jag har haft min nuvarande design i flera år.. Så det är verkligen på tiden att få en ny :)

Gillar hennes sida på Facebook också såklart (Sara Kramer heter jag).

... glömde en grej :P

Jag bloggar om livet som ensamstående mamma på heltid, våra dagar, vad vi gör och vad vi vill göra :) Mycket foton och en del shopping.

Åh det här skulle jag behöva! Gillar på facebook och som svar på frågan så bloggar jag om skönhet!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: