Maybelline Baby Lips

Har du hört talas om Baby Lips? Ända sedan det släpptes i USA har jag varit nyfiken på att testa & beautygurus hyllar det i sina videos på youtube. Baby Lips är ett läppbalsam från Maybelline. Det kommer i flera olika färger & "smaker", vissa mer pigmenterade än andra. När jag var i London hittade jag Baby Lips på Super Drug & kunde inte motstå att köpa med mig ett hem. Jag valde det blå/rosa stiftet som heter Hydrate. Det ska återfukta läpparna i 8 timmar & har SPF 20. Eftersom stiftet är genomskinligt så ger det ingen färg vilket passar mig perfekt. Är du däremot ute efter färg så rekomenderar jag att du spanar in Pink Punch (rosa) & Coral Crush (korall). 
 
 
Balmet känns väldigt mjukt på läpparna & är lättapplicerat. Maybelline lovar återfuktning i 8 timmar & det tycker jag att detta balm lyckas ganska bra med. Jag behöver visserligen fylla på produkt under dagen för att bibehålla glans men mina läppar känns mjuka & lena även när jag tvättat bort det. Hydrate doftar svagt av citrus (knappt märkbart) Något som kan vara roligt att veta är att babylips innehåller lika mycket produkt som "längden" på hylsan. Har du vägarna förbi London tycker jag absolut att du ska spana in Boots! & Super Drug där ett stift kostar 2,99£ (ca. 32 kronor). Om du inte har planer på en utlandsresa kan du klicka in dig på CrayCray.se där de säljer Baby Lips för 69 kronor/st.
Är du sugen på att testa Baby Lips?
 

Måste testa! Tack för tipset! xx
http://nataliealexandra.blogg.se/

Jag var såååå nära att köpa på mig några stycken när vi var i London med DB med struntade i det i sista sekund. Om jag ångrar det nu? eeeh, ja.

Måste köpa!!

Är galet sugen på att testa dessa! Kram

Superfin blogg! :D

13-årig tjej som kämpar sig upp mot sitt mål, wanna help? - http://elinaedsberger.blogg.se *CLICK*

Sofia

Är jätte sugen på att testa baby lips! De är ju så sjukt hypade i USA haha, följer du några beauty gurus på youtube?

Jag har det rosa, som är SUPERROSA, och jag gillar det till lite festligare tillfällen. Färgen håller sig och läpparna är verkligen mjuka. Tummen upp!

Jag har det rosa, som är SUPERROSA, och jag gillar det till lite festligare tillfällen. Färgen håller sig och läpparna är verkligen mjuka. Tummen upp!

Elin

Låter nice :) men var det bättre än ett vanligt läppbalsam då, typ lypsyl?

Svar: Ja det är som ett läppbalsam :) Mjukgör & återfuktar läpparna.
Sara Sternemar

Pink Punch är det enda jag testat av Baby Lips och gud så gott det luktar. kan nästan sitta och lukta på det i en kvart innan det hamnar på läpparna.

Hade varit roligt att testa! Synd att jag inte visste om dom tidigare då hade jag kunna köpa på mig några när jag var i London :)

Vilken dröm! Jag är beroende av lypsyl och det går åt ett par i månaden.. Det här skulle jag verkligen vilja testa :)

Jag är vääldigt sugen på att prova baby-lips!

Maja

Har två stycken baby lips! De är superbra!

Ska nog testa det någongång :)

Anonym

Har också hydrate älskar den! Köpte den för 4 euro i belgien
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: