Formula 10.0.6 - Picture Perfect Day

Den här nyheten från Formula 10.0.6 är en ansiktskräm i gelform som ska återfukta huden & dra ihop stora porer.  Innehåller frukten Guava och Vitamin C som ger huden en frisk och fruktig känsla samtidigt som den gör huden mjuk och balanserad. SPF 15 för skydd mot solens strålar. 
 
 
Jag älskar Formula 10.0.6's design på sina förpackningar. Snyggt & stilrent är verkligen min melodi. Den här krämen ska vara lätt & snabb-absorberad enligt produktbeskrivningen, det håller jag inte med om. Konsistensen påminner om solkräm, tjock & trög. Det tar väldigt lång tid innan den går in ordentligt i huden & jag får en vit hinna över hela ansiktet som gör mig likblek ... Kanske beror detta på att jag har mörkare hud & de flesta solkrämer brukar reagera såhär på mig. Men med tanke på att detta är en ansiktskräm MED solskyddsfaktor så blev jag väldigt besviken. Huden känns stram & kladdig efter appliceringen, inte alls mjuk & frisk som produktbeskrivningen utlovar. Den här krämen skulle jag aldrig använda som dagkräm, möjligtvis som en solkräm för ansiktet på stranden där jag inte bryr mig om mitt ansikte känns kladdigt & vitt ... Väldigt synd med tanke på att jag gillar förpackningen & den fruktiga doften. Kanske fungerar den bättre på er med ljus hy? Hos mig hamnar den tyvärr inte på topplistan. Pris - 99 kronor på tex. Kicks. 

sv: men tack fina du!! Detsamma :))

Den verkar riktigt bra den där!

Den låter inte så bra! Deras Pores be pure mask är väldigt bra. Huden känns väldigt fräsch och mjuk efteråt :D

Tilda

Formula 10.0.6 är oftast extremt bra elr extremt dåliga. Deras scrubb är sjukt bra! testa den! har använt den i flera år nu

Den ska jag nog prova! Älskar när man trillar över skönhetstips haha!

Jag menar Den jag inte prova haha (går lite fort att skriva ibland)

sv: haha ja det gjorde den :)

haft en bra dag?

*svar:* Ja det är fett skönt att slippa febern!! :)

sv: Oh ja! Himla gott ;)

Verkar toppen ändå!

RE: Tack för tipset!

Aschdå - synd att den inte håller vad som lovas :/

Nice! En picture perfect day vill vi väl alla ha?!

Trist med sådana krämer, det är väldigt få krämer med solskyddsfaktor som inte reagerar så på mig och då har jag ändå väldigt torr hy som brukar absorbera de flesta krämer snabbt.

Tack för meddelandet hos mig i veckan!!

Hälsningar
Nina

Jag gillar också Formula's produkter, de flesta är faktiskt bra. Jag gillar deras ansiktsmasker och facescrubs, men deras krämer är helt värdelösa. Köpte en av deras färgade dagkrämer och den var också tjock och kladdig. Inte alls bra :/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: