Gilda- AHA Gel

Familjeföretaget Gilda Cosmetic AB grundades 1988 i Göteborg. De säljer allt från hudvård till salongsutrustning till företag & privatpersoner som är intresserade av skönhet. Gilda Skolan AB är också en av Sveriges ledande utbildningar för diplomeradge hud-spa terapeuter. Hudvårdserien Gilda framställs i samarbete med produktutvecklare på Gilda Cosmetic samt forskare & kemister hos deras producenter. Produkterna riktar sig till personer som är måna om sitt yttre & vill ha en hälsosam hud utan problem med torrhet, acne, pigmentfläckar m.m. Produkterna innehåller bara råvaror med vetanskapligt bevisad effekt. 
 
Gilda AHA gel ska ge huden ett yngre & friskare utseende. Kommer jag se ut som en tolvåring när jag är klar? Haha! Denna nyutgåva har precis samma egenskaper som deras tidigare gel, enda skillnaden är att alla AHA -syror nu är ekologiska. Förpackningen har även fått en ny design. 
 
 
AHA GEL passar alla hudtyper. Dock tror jag att du bör vara lite äldre (mer linjer) för att se en märkbar skillnad. Gelen har en muskelavslappnande effekt som leder till reducering av linjer & rynkor. Eftersom jag inte har några rynkor (än!) så ser jag inte stor skillnad före & efter att jag har använd produkten men jag märker att den finns där. Jag upplever att mitt ansikte stramas åt lite & blir mer "fast". Om du har torr/normal/åldrande hy så är det bra om du applicerar gelen under din vanliga fuktkräm. Har du istället fet/oren hud så går det bra att bara använda Gilda Aha gel. Den här produkten är perfekt för er som börjat upptäcka era första linjer, eller kanske en present till lilla mamma? Smakar det så kostar det. Gilda AHA gel ligger på 749 kronor men finns just nu att köpa på deras hemsida för 479 kronor. 
Anonym

Lyxig!

Jag måste bara kommentera att du skrivit namnet fel, de heter ju GILDA, inte GLIDA ;)

sv: Ja! :D Trevlig helg!

det är kanon
ska mysa i soffan och äta godis med sonen nu
kram

Vad härligt då! :) Jo, det är bara bra här med :) Hur ser din helg ut då? :)

Nu finns svaren på bloggen! Hoppas du fick svar på det du ville veta :)

Trevlig helg!

Sv: Ja, verkligen!

sv: Ja verkligen :)

Vad roligt

hade turen att vinna en sådan + deras fot & hand crem!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: