Jämförelse - O.P.I & IsaDora

Jag har länge gått & funderat på om O.P.I's Your Such A Budapest & IsaDoras Bella Vita är identiska färgmässigt. I flaskan ser dom väldigt lika ut så jag var bara tvungen att testa på nageln. På långfingret har jag applicerat Bella Vita & på resten av naglarna har jag Your Such A Budapest. Personligen tycker jag att de ser ut som att jag har samma nagellack på alla naglarna. Det är lite glitterskimmer i båda & färgen är lavendel-lila hos båda. Dom är sååå lika! Det enda som jag tycker skiljer lacken åt är borstarna & täckningen. IsaDora har en tjock borste & O.P.I har en smalare. IsaDoras Bella vita täcker nästan på en gång & känns väldigt krämigt & tjockt. O.P.I's Your Such A Budapest tar lite längre tid på sig att bli täckande & formulan på lacket känns tunnare än IsaDoras. Men somsagt, färgerna är nästan identiska! Möjligen är IsaDoras Bella Vita ytte-pytte-lite ljusare. Här är min vinnare IsaDoras Bella Vita, mycket pågrund av prislappen. 69 kronor (isadora) & 150 kronor (opi) är skillnad om man är en fattig student. Vill man däremot lyxa till det eller ge bort en fin födelsedagspresent så skulle jag sattsa på O.P.I. 
 
Jennifer

Vilket grymt inlägg! Jag ska absolut köpa Isadoras nu efter att ha sett detta! Så jädra lika juh!

Syns inte att det är två olika lack ju. Konstigt dessutom att IsaDoras verkar bättre än OPI ^^ Personligen älskar jag OPIs lack, men har aldrig testat IsaDoras.

Åh så fina. ♥

Eller så köper man OPI från USA för ca 65-70 kr inkl frakt och får 15 ml lack istället för 6 ml, som Isadoras innehåller :)

Sen sitter ju OPI hundra ggr bättre än isadora tyvärr :P slutat köpa deras lack för de skavs av direkt :((

Åh, älskar OPI.

visst är det!
snygga naglar!

Ja dom var väldigt lika! Vad tycker du om OPI annars, är det bra lack som är värda pengarna?

SV: Ja jag vet det är hemskt.. :/

Anonym

Bra inlägg!

Jag ser verkligen ingen skillnad alls!

Ingen skillnad alls! Och färgen är gorgeous!!

Ser ju väldigt lika ut. Men galen som man är har jag köpt båda :) håller med dig, OPIs är tunnare i konsistensen och täckningen. Men ser man till mängden lack man får per flaska och pris så hade jag satsat på OPI för den här färgen kommer gå åt hos mig :)

Oj, ja dom var verkligen lika i färg - ser ingen skillnad! Och vad mycket dom skiljer sej i pris också trots att dom är mer eller mindre identiska ;o

Tycker de ser extremt lika ut, skulle defenitift köpa isadora istället eftersom den är billigare! Men riktigt snygg färg! :)

Japp ser identiskt ut, men frågan är vilket som sitter längst!

Fin färg : )

Oj, vad lika de var! Riktigt härlig färg dock, längtar till våren när jag ser den! : )

Riktigt snygg färg!!! :D
Sen ska man ju ha fina naglar med, hehe ;) Vilket jag inte har :p

oj, hur lyckas du få nagellacket att sitta så fint? :)

Oj man ser verkligen ingen skillnad! :)

Sv. Tack:)

Är det dina riktiga naglar eller målar du på lösnaglar? :}
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: