Lush - SpaceGirl & Cream Candy

I fredags gick jag in på Lush & köpte med mig två badprodukter. Om det är något jag älskar så är det att bada badkar! Man blir så avslappnad & känner sig verkligen som en ny människa när man kliver upp :} Badbomben Space Girl & Bubbelbiten Cream Candy fick följa med mig hem. 
 
 
Space Girl är en lila badbomb med glitter, den doftar sött av svartvinbär & "fizzigt" godis. När man har släppt i bomben i vattnet så kan man höra små knäppningar. Små sprakande, poppande ljud som låter som de där pulvergodiset "Poprocks" som man häller ut på tungan! Jag blev faktiskt ganska besviken på den här badbomben ... Poppandet höll inte i sig länge & vattnet såg ganska tråkigt ut när bomben hade bubblat klart. Grå-lila & med glitter som lyste med sin frånvaro. Ska man ha glitter i en produkt så förväntar jag mig att man drar på lite extra, jag märkte knappt att det var glitter i badet förens jag tittade nära vattenytan. Tur att den "bara" kostade 39 kronor, men jag kommer nog inte köpa den igen. 
Cream Candy har varit en favorit hos mig sedan en lång tid tillbaka. En bubbelbit i rosa som man smular sönder under rinnande vatten. Fram kommer ett berg av skum som ligger kvar under hela badtiden. Vattnet doftar underbart av söt gräddig sockervadd! Har du inte doftat på den här så MÅSTE du göra det! Priset ligger på 45 kronor styck & om man är smart så smular man inte ner hela biten med en gång, utan sparar resten till ytterligare ett bad. Jag älskar den! 

Avskyr att inte ha badkar, vi har så litet badrum att vi fick välja mellan kar och tvättmaskin och när man har två barn så behöver man en tvättmaskin...

Du tar så fina bilder!

mysigt med bad
hoppas du får en fin kväll
använder du instagram?
KRAM

Låter ju helmysigt! ^-^

Vilka söta badbomber ^^ Synd bara att Space Girl inte levde upp till dina förväntningar :/

åh nu fick jag lust att ta ett bad! :D

Det är så mysigt med badkar och vilka söta badbomber. Tråkigt att du blev besviken på den ena av dem.

Tack!! Nu fick jag lite inspiration till vad jag ska hitta på åt min sambo på alla <3 dag :) kram

Bilderna är helt magiska! Skulle va super kul om du va med i min foto tävling på bloggen ! Du tar ju så fina bilder!

Dom såg ju faktiskt goda ut, nästan så man vill äta dom istället. haha.

Det allra värsta med att bada badkar är att ta sig upp :) såå svårt, fast det kanske bara är jag som tycker det :)

Jag kan tipsa om Fresh Aromatics som ligger på Kungsgatan 67. De har fantastiska produkter, icke djurtestade och fantastiska badbomber - till mycket bättre pris!

Älskar Lush!

Åh Cream Candy måste testas! :)

Mickan

LYXIGT!!!

Vill också ha badkar och köpa en massa roliga saker från Lush! :)

Jag älskar produkterna från LUSH!

deras badbomber luktar ju så fantastiskt gott !
jag fick en nu i veckan när jag handlade på LUSH helt gratis och har lagt den i mitt badrum så att den ska lukta, älskar att gå in där nu ;)

Älskar dina ljusa bilder!

fin blogg och söta bilder kram

Åh, vad härligt! Älskar att bada bubbelbad! Var själv inne på Lush i förra veckan och försåg mig med ny balsamkaka, tvål och bodylotion :)

gillar dina bilder! :}

söta :)

Så söta :)

Jag älskar Lush! deras badkulor eller snarare badbomber är fantastiska. Det är värt att köpa badkar bara för dom ;-))
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: