Malin + Gotez lip moisturizer

PRODUKTBESKRIVNING:
Malin + Gotez lip moisturizer är en återfuktande gel som är utvecklad för att ögonblickligen återställa läpparnas fuktnivå & reparera torra, spruckna läppar. Skyddande i upp till 24 timmar. Tillskillnad från oljor, vaxer & silikoner som ofta slickas bort eller torkas av ger dessa absorberande fetsyror en långvarig återfuktning som räcker hela dagen & natten. Finns även i smaken mojito. ♥ ♥ ♥ 
 
 
Jag har varit nyfiken på det den här läppgelen länge. Eftersom mina läppar har en tendens att spricka & bli torra (speciellt i kalla klimat) så lät produktbeskrivningen helt rätt för mig! Tyvärr måste jag säga att jag är besviken. Det står att gelen ska skydda i upp till 24 timmar men det har jag inte märkt av. Efter ett tag försvinner den från mina läppar & då märks det knappt att jag använt den. Läpparna förblir torra & tråkiga. Det krävs alltså att jag applicerar ytterligare lager under dagen för att bibehålla mjukheten. Lite tråkigt. Förpackningen är snyggt clean & är väldigt praktisk för handväskan eller fickan. Hålet i tuben är ganska stort så man får vara lite försiktig när man ska applicera den på läpparna så att man slipper massa kladd. Den är både doft & smakfri vilket passar er som är doftkänsliga. Jag kommer inte köpa den här produkten igen. Det känns väldigt onödigt att lägga ut 130 kronor på en produkt som inte håller vad den lovar. 

Elsas tidning är verkligen super bra :-)!

Usch vad tråkigt när man har förväntningar på en produkt och så är den bara "meh" :/

jo den har varit bra :) själv :)
kram

A

sv: tackar! :)

- tack :D

sv: okej så du har inte tips på någon alls som du samarbetar med? :)

Tråååkigt :(

RE: tack! :)

sv: Tack så mycket! Är allt bra? :)

sv: Tack så mycket! Är allt bra? :)

Vad tråkigt att den inte lever upp till förväntningarna, 130 kr är ju ändå 130 kr.

Trist med saker som inte fungerar.. :/

SV: Tackar :)

Tråkigt att den inte fungerade :/ Jag brukar kleta på ett tjockt lager Vaselin på kvällarna vilket fungerar väldigt bra :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: