#Arga listan

Livet är inte en bal på slottet & ibland stör man sig på småsaker så att man nästan skäms lite för sig själv. Jag kan verkligen konsten att stanna upp i vardagen & känna hur jag riktigt kokar inombords. HUR tänkte hon där? VARFÖR gör han så? Ibland känner jag mig som en sur gammal kärring som inte har något bättre för mig än att störa mig på småsaker. Tänkte dela med mig av dagens #argalista , kommentera gärna om ni delar mina åsikter/inte gör det, eller kommer på något mer som vi kan störa oss på tillsammans, haha! :}
 
 
Folk som tränar i keps eller mössa på gymmet, Varför?!
Människor som tar det sista ur smörpaketet MEN endå sätter tillbaka det i kylskåpet.
Killar som inte fäller ner toalocket efter dom har utfört sina behov.
Människor som försöker tränga sig in i bussen när man ska kliva av. 
När någon sitter på en maskin på gymmet i en halvtimma utan att använda den. Det är ingen jäkla stol?
Bloggläsare som kommenterar inlägg de inte har läst. "Hoppas du haft en bra dag" Eh, nej? Min katt dog just..
Folk som målar nagellack på tåg eller bussar, förgiftad.com
Tjejer som tror att dom är nyttiga när dom skippat frukost & dricker en shake till middag.
Folk som missbrukar tags på instagram

sv: det var det :-D
fin blogg :-D

Irriterar mig alltid på när min kille aldrig fäller ner locket efter han varit på toa, alltså ringer är alltid nere men jag irriterar mig när inte hela locket är stängt, man kan ju tappa något där!
Och folk som missbrukar tags på instagram, don't get me started. Har en vän som hashtagade en bild med #life en gång. En helt vanlig bild, vadå life?!

sv: Tack, vad rart sagt! :)

Jag håller med om hashtags, och skrattade ihjäl mig när jag såg vad omygosh hade kommenterat här. Typical! Det där med mössa brukade jag störa mig på men nu utgår jag från att alla med mössa eller keps har alopecia, haha. Det dämpar irritationsmonstret i mig ^^

Haha, det är så sjukt mycket småsaker jag också stör mig på. Sånt som egentligen inte spelar nån roll eller skadar nån.. Men ändå så ska man börja koka.. Haha!

Håller med om människorna som tränger sig på bussen, kommentarerna på bloggen och det om hashtags! :D

De övriga har jag faktiskt nog inte själv direkt varit med om men skulle jag det skulle jag nog med bli irriterad, för låter som jobbiga grejer, haha! :)

Rihanna är snygg.

Håller med! Och folk som prasslar med påsar och skit på bio.. Eller tuggar med öppen mun. Då kan jag bli riktigt irriterad. Haha

Du är absolut inte ensam om att vara sån! Jag kan bli helt galen på vad människor håller på med, oavsett om jag känner dem eller inte. Så jag säger; BRA LISTA! ;)

Vill du vara med och tävla? I Chans om att vinna en länkning? Eller kanske göra ett länkbyte? ;)

Haha ja det där med och missbruka tags på insta.. jag förstår det inte. nån lägger upp en bild på sig själv o taggar food, pet, new, room, love, follow och annat som inte har med bilden att göra :P

Folk som inte blinkar när dom kör bil! blir G A L E N! :D

eler bittra tanter som snor parkeringsplatser haha ska nog köra en sådan lista jag med bra inlägg, haha :D

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHA jag dör, känns som mig rakt på pricken . Nu har jag dock börjat hashtagga lite på instagram, men har vänner som lägger upp bilder på sig själva och kör 2000 hashatags på det heheh ;P jag försöker hålla mig till de som är relevanta .

Ang det om att folk går på innan man själv hunnit kliva av; funderar på att kandidera till kommunfullmäktige på ENDAST den frågan och att alla som gör det ska få böta/fängslas för jag blir provocerad bara av att tänka på det, det är så jäääääävla fucking irriterande ;P

Håller verkligen med! Särskilt på den om blogginlägg och "Haft en bra dag?" Kommentarer. Vet inte hur många sånna kommentarer jag fått på inlägg där jag beskriver hur pissig min dag varit. Sjukt irriterande

S.

haha, så där exakt känner jag mig också. På pricken! Usch, det blir nog lång lista om man börjar räkna :)

Sv: Tack så mycket. :)

Håller med dej om flera punkter på listan,
särskilt det om folk som kommenterar utan att ens
ha läst inlägget först och folk som ska tränga sig på
bussar när man ska kliva av.

Killar som kissar på golvet framför toan utan att torka upp efter sig. Fotgängare i cykelbanan - varför tror mammor med barnvagn att cykelbanan är till för dem? Cykelbanan är till för oss som valt att åka på hjul i en högre fart än gångfart. Varför vill man utsätta sitt barn för risken med att krocka med en cyklist?

Ja, riktigt jobbigt.. Får se vad som händer, hoppas man klarar sig*peppar peppar*..

Ha ha ha känner verkligen igen mig i många av dina punkter!! :)

sv: Jaa, eller hur!
Haha håller med flera punkter på den där listan :D
kram

Haha ja det finns verkligen mycket småsaker att störa sig på, men jag har aldrig stört mig på något i din lista, har aldrig tänkt på de grejerna som störningsobjekt :)

haha så jäkla go du är! sant, blir så less på ''fin blogg'' eller ''hoppas du haft en bra dag'' även om man har skrivit att man har haft det skit. Då märks det att dom bara vill att folk ska kolla bloggen.. Jag brukar alltid läsa inläggen innan jag kommenterar, jag brukar också skriva fin blogg, men skriver också lite från inlägget h*n skrev, så att det märks att jag läst inlägget liksom.. ♥

Hejsan!
Har du haft en bra dag?
Tänkte höra om du ville Göra ett bloglovin eller länk byte?
Men jag har inte blogg.se så kan inte se om du svara på frågan här, så svara gärna på bloggen om du har lust!
Jätte fin blogg!
Kram

En bra arg list, vissa dagar spelar det knappt någon roll vad folk gör runt omkring en, man tycker ändå att allt de gör är fel.
Då kan man göra en glad-lista istället, så kanske du blir lite gladare :)

Jämnt när man är på gymmet så sitter det alltid någon kille/man på en maskin som bara sitter och stirrar, man ba hallå!? -.- då undrar man varför dom överhuvudtaget är där!

Hahaha klockren lista. Särskilt när folk trycker in sig själva på bussen och spårvagnen när 10 personer är påväg ut. Förstår inte hur folk tänker asså, haha.

Håller med dej helt!
Haha, var faktiskt tvungen att fråga min bror angående kepsar på gymmet, och enligt honom har dom kepsar/mössor som 'svettband' (vilket jag inte tror på, har en stark känsla av att det är för att det ska 'se bättre ut').

Haha men eller hur! Kan inte annat än hålla med om denna listan ;) Även om jag har en tendens att låna tagsforlikes hastags, hur ska nytt folk annars hitta bilden om man inte taggar.. Diggar din blogg btw, nu fick du en till följare på bloglovin!

Sv: Tack förresten! :D Kika gärna in senare om du gillade det, brukar lägga upp outfittips lite då och då.

AMEN!

Där satt den!!
Stör mig också på allt dedär. Haha :)

Emma

Det värsta enligt mig är när folk tar upp hela trottoaren och går extremt långsamt, eller stannar från ingenstans och börjar knyta skorna. Händer alltid när man är som mest stressad känns det som.

Du la den, dock så strör jag mig galet på otrevliga busschaufförer!Bara

Hahah you got it, håller med om allihop!!

Jag hakade på dig och gjorde en egen arg lista. Läs den på min blogg! Den är helt nystartad :)

Haha. Skitbra!:) Jag stör mig på folk som stannar framför rulltrappor och bara står där och glor. Folk som tar upp hela trappan - stå till höger gå till vänster. Instagram-taggarna fattar jag bara inte. Det värsta är de som taggar med #cute #sexy och allt möjligt crap.
Sen har vi mammorna som äger världen och alla gångbanor - alla ställen där vi vanliga döda kan tänkas vilja röra oss. Men det får inte sägas högt...
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: