Kardashian Beauty

Systrarna Kardashian lanserade sitt egna makeupmarke för några år sedan & nu finns det även att hitta på Brallis.se! I sortimentet hittar vi bla. mascara, ögonskuggspaletter, läppglans, bronzer & nagellack. Jag har alltid varit fashinerad av systrarnas "glow" & speciellt Kims Contouring av ansiktet så det känns inte mer än rätt att vi i Sverige också får ta del av deras hypade produkter. 
 
 
När jag öppnade det tjusiga pressutskicket var min första tanke "Vilka plastiga & lätta förpackningar". Jag hade förväntat mig en lyxig känsla med tanke på systrarnas image men den lös tyvärr med sin frånvaro. När jag undersökte ögonskuggspaletten touch tones gradient shadows & Kourtneys variant av Face Palette tändes dock en liten gnista igen. Jag såg på brallis hemsida att de finns tre olika varianter av Face Palette {en av varje syster} & jag vill så gärna klicka hem Kims palette då hennes bronziga toner lockar mig mer än Khloes & Kourtneys. 
 
 
Kourtneys variant av Kardashian Beauty Kardazzle Face Palette - 199 kronor
 
Touch Tones Gradient Shadow Encho - 169 kronor
 
Läppglanset jag fick med heter Orange Blossom Honey & doftar som en nybakad kaka. Glanset har ett fint guldskimmer som kommer fram i solljus, förövrigt är det inte så pigmenterat men jag kan tänka mig att det gör sig jättefint till ett sotat öga. Whip Lash Health ska piska dina ögonfransar till "den bästa formen någonsin". Ser fram emot att testa & skrattar gott åt beskrivningen, att piska dina fransar? Mja, varför inte. Det finns hela 19 st nagellack & jag tror att brallis lyckades pricka in den nyansen som jag var minst sugen på. Race (watercolour red) känns riktigt tråkig i mina ögon {kanske för att jag älskar nudefärgade lack} & hade hellre sett att "Flesh" (pink/neutral) eller "Buff" (natural) låg i min box. 
 
Är det något du blir nyfiken på?
 

Gillar skuggorna som går från ljust till mörkt. Men trist med plastiga förpackningar.

Precis som du tycker jag att förpackningarna ser billiga och plastiga ut vilket jag tycker är lite synd då det drar ner det rejält för mig. Det jag blir mest sugen på av de produkterna du visar upp är läppglanset. Mascaran låter ju åtminstone lovande trots att den beskrivs fjantigt så jag ser fram emot att höra vad du tycker om den :)

Tror inte jag kommer köpa nåt, men produkterna ser fina ut :)

Jag är väldigt nyfiken på deras produkter. Syn att förpackningarna känns plastiga. Jag tycker Khloes palett såg fin ut. :-)

Måste testa dessa :) har faktiskt hört mycket bra om deras smink!

Vilka fina färger! Jag blir sugen på att testa men jag sminkar mig inte överhuvudtaget så det kommer inte ske dock.

Åh, blir jättesugen på ögonskuggorna! Älskar färgerna :)

åå va fina ögonskuggoor

Har noen produkter fra det. Neglelakkene synes jeg er fantastiske og Joysticken :-D
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: