Sleek Makeup - Blush

 
Sleek Makeup är ett märke som jag varit nyfiken på länge. Deras stilrena förpackningar & färgsprakande färger känns som ett måste i min sminksamling. Inne på Superdrug i London hade de ett erbjudande, Mixa 3 produkter & betala endast för 2. Självklart slog jag till & plockade på mig tre superläckra rouger i färgerna "Pomegranate" "Flamingo" & "Rose Gold" som förövrigt är väldigt lik NARS Orgasm, bara tio gånger mer skimmer. Alla tre är grymt pigmenterade & sitter hela dagen vilket känns fantastiskt då jag bara betalade ca. 100 kronor. Nedan ser ni swatches. Vilket gillar du bäst? ♥ ♥ ♥ 
 
 Pomegranate, Flamingo & Rose Gold
 
 

Rose Gold helt klart! Sleek är grymt bra, har en hel del från det märket fast som jag beställde online. Kan tänka mig att det är billigare i butik!

Ååh vad fina, är också sugen på att beställa något från dem. Synd att du köpte dem i London (för min del) ville ha tips om vart du beställde dem ifrån hehehehe ;P

Svar: Dom finns att köpa på Brallis.se för 69kr/st såg jag nu :D
Sara Sternemar

Jag tror jag gillade rose gold bäst :) fast har så många liknande inklusive orgasm så känns inte så lockande att köpa just detta :) de andra två var väldigt fina också :)

Alla tre var superfina men gillade nog Pomegranate bäst, och den har jag själv inte sett tidigare heller! Måste helt klart spana in det!

Jag har aldrig testat någon produkt från Sleek, men mitt NARS -Orgasm har gått sönder så kanske dags att testa Rose Gold annars var Flamingo den som lockade mig mest :)

superbra tips!

Vilka härliga färger! :)

Härliga färger! :)

Den ljusaste!

jäklar va snygga! älskar den till höger, skulle funka även till vardags :)

Vilket skimmer! :) Gillar den längst till höger bäst ^^

Tycker alla färgerna var snygga! :)
Sv: Ja super mysigt :D

Har både Flamingo och Rose gold, älskar att båda är så pigmenterade!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: