Uptade: Brownsugars Julklappar

För ett tag sedan skrev jag om "Brownsugars Julklappar". Tävlingar genom hela december där ni läsare kan vinna fina produkter. Min inkorg har bombats med mail sedan det här inlägget publicerade & jag kunde inte ens drömma om att så många faktiskt ville vara med & bidra. Jag har valt att försöka styra upp projektet så att det passar både mig & er. Jag tänker mig julklappar (tävlingar) varannan dag så det inte blir för tjatigt. Trots detta har jag inte kunnat hålla mig till planen ... haha! 
 
  
Jag har noga valt ut vilka produkter & företag jag accepterat till Brownsugars JulklapparDet jag inte tycker om vill jag heller inte ge bort, om ni förstår vad jag menar. Det här är mitt sätt att ge tillbaka till er & jag vill att det ska kännas som att jag själv varit ute & shoppat klapparna ♥ 
 
Brownsugars julklappar är nu uppe i 15 stycken. Det kommer delas ut allt från smink, hudvård, nagellack, hårvård etc. Jag vill inte avslöja för mycket men jag är riktigt nöjd med innehållet i min julklappsäck. Nu på söndag dyker första julklappen upp i bloggen. Jag hoppas att ni är lika taggade som jag! 

Men så kul!!

Elin

Yaaay! :))

Åh så spännande, jag ska absolut hålla utkik :)

Va kul!! Jag kommer också ha en mini variant hos mig med en eller två tävlingar lite större tävlingar varje advent. Det blir present bonanza bland beauty-bloggarna. Så kul!!

Kram

Kommer du förresten på eventet på Onsdag?

Spännande! Ser fram emot det! :)

Elin

Va roligt! När det är lite extra tävlingar så har man ju större chans att faktiskt kamma hem något, kan tänka mej att det ligger grymma "priser" i potten! :)

Ska bli så spännande, längtar ihjäl mig!

Skulle varit roligt om du var med i min veckans blogg tävling som pågår nu på min blogg, läs mer i inlägget hur man ska göra. kram!

direkt länk|http://fames.se/feliciaericsson/veckans-blogg/

Jätte kul & spännande :) Ska inte missa detta

Åh klart jag är taggad!! Det här ser jag fram emot. :-)

Åh, var roligt! :D
Tycker verkligen om hur du tänker också!

Tycker själv det är så tråkigt när man ser vissa som tävlar ut sånt som de kanske för någon månad sen nämnt att de själva inte gillar eller kommer använda, exempelvis Glossybox-grejer.

Jag tänker likadant som dig när jag har tävlingar, ska jag ge bort något ska det vara något jag verkligen tycker om och vill ge andra chansen att testa! :D

Men åååh, snacka om taggad?!!

Längtar och väntar!

va roligt , vilken härlig grej !
jag vinner verkligen aldrig så har börjat ge upp att ens tävla…men ska kanske försöka någongång då jag är helt säker på att du har fantastiska saker att tävla ut =)

Gud vad rolig tävling! :D Längtar och håller tummarna på vinst såklart ;)

Ida

Jag väntar med spänning! :D

Tack för ett bra inlägg!

Gud vad roligt! :D

Vad roligt!

Wiiiiiiie!

Roligt och spännande! :)

Sjukt fint av dig <3

Sofia

Åh, vad kul! :D

Ååå va roligt! :)

Vad kul och fint av dej att fixa en julkalender för dina läsare! :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (dold)


URL/Bloggadress:


Kommentar: